Treci peste ele sa stii ca si aici pe acest site sunt destui prosti si proaste care in loc sa isi tina gura vb prostii si e destul de enervant incat sa le tai gatul, in fine ridica capul si sus la drum.
Pai trebuie sa intelegi si tu un pic de psihologie. Faptul ca majoritatea fetelor sunt asa facute ca le place de cei care le joaca pe degete fara sa le pese de ele, ca se indragostesc de marlani, etc.
Cauta sa gasesti fata diferita de acest gen.
ClaudiuSrb - pari un baiat tare sensibil si bun!
Sa stii ca bunatatea se rasplateste in timp! E bine sa fii bun cand altii sunt rai (chiar daca esti luat de fraier)!
Sa stii ca in general barbatii sunt mai buni decat femeile, asa am observat eu! Barbatii ofera neconditionat, femeile sunt usor egoiste, uneori perverse... dar sunt frumoase! Asta e!
Cunosc o persoana care era la fel ca tine
a vrut sa se schimbe.Intr'adevar s-a schimbat, dar e de nedescris ce se intampla cu ea acum.
Asa ca sfatul meu este sa fii tu insuti, chiar daca unele persoane profita de asta.Asta e, asa este lumea in ziua de azi.
Dar nu incerca sa te schimbi pentru.niste persoane care nu merita
Eu zic ca ar trebui sa-ti gasesti un hobby. Sa faci ceva care sa iti capteze atentia in mod deosebit, ceva care sa-ti placa. Trebuie sa ai tu o pasiune... Astfel vei fi concentrat pe ceea ce-ti place si vei da mai putina atentie celorlati, si vei deveni mai indiferent. Plus ca vei avea un refugiu ori de cateori vrei sa evadezi.
Dar ca sa-ti iasa, trebuie sa gasesti ceva cu adevarat interesant.
Woow... mi-a trebuit putin sa inteleg ce-ti doresti...asta o poti rezolva cu un psiholog.nu ezita sa ceri ajutoru` unuiaeste un fel de criza de personalitate
HappynewCenusa întreabă: