| Alina001998 a întrebat:

Am si eu o intrebare despre sex. Daca o fata nu a mai intretinut relatii intime cu prietenul ei devine mai stramta? Sau o va durea daca nu a mai intretinut relatii intime de exemplu de 3-4 luni?

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Unele devin un pic mai stramte dar nu e obligatoriu. Si in nici un caz atat de mult incat sa doara.

9 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu se mai poate lipi...

| Alina001998 explică (pentru neutrino):

Ma refer daca devine organul genital feminin mai stramt ca de devint virgina iar stiu ca nu este posibil asta.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, in 3-4 luni nu se intampla nimic. O pauza mare, de 10-15 ani poate duce la o usoara stramtare, aproape inesizabila a vaginului si poate o mica jena (nu durere) la urmatorul contact sexual.

| SkyPilot a răspuns (pentru Brigaela):

Mi s-a intamplat sa am cu cineva o pauza de doua luni si dupa sa o simt evident mai stramta. Mie clar nu mi-a crescut happy Ar fi putut sa existe alt motiv?

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru SkyPilot):

Exista doua cauze: nu se mai excita suficient (3-4 luni e o pauza mare, nu puteti relua lucrurile de unde au ramas, aveti nevoie de 2-3 saptamani macar sa reintariti imunitatea si abia apoi puteti ajunge in pat).
2. A facut intre timp o infectie genitala (un consult ginecologic este absolut necesar cand apar dureri la contact sexual)

| Zenithf a răspuns:

Preludiul...

Nu au fost dureri, doar o simteam mai "stramta". Cele 5 luni au fost intre casatorie in tara si momentul cand am putut sa o aduc la mine. Ne-am casatorit din dragoste (care e bine-mersi si acum, dupa ani), am suferit amandoi pe net pana au iesit actele si a putut veni la mine, cine crezi ca mai putea astepta fie chiar si o zi? De la aeroport direct in pat! Si a fost excitata, iar preludiul a existat si a fost suficient de lung. Nici nu a avut o infectie, trebuia sa mearga pe planul meu medical si as fi stiut.
Poate in zilele respective am avut o erectie mai "erecta" daca ma pot exprima asa happy
Multumesc mult pentru raspuns!

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru SkyPilot):

Graba direct in pat este contraproductiva, chiar daca initial ti se pare excitant. Si eu sunt casatorita si foarte indragostita, dar atunci cand am stat o luna departe de sotul meu, am simtit nevoia unei readaptari, chiar daca tot drumul inapoi am avut impresia ca de la gara o sa mergem direct in pat. Mi-am dat seama ca nu merge si m-am oprit la timp.
Poate avea o infectie genitala fara sa stie, al carei singur simptom sa fie neplacerea la contact sexual. Cauza poate fi o constipatie, de exemplu. Esti sigur ca a fost la ginecolog cu maxim 5 zile inainte de problema? daca nu, atunci sa mearga, fiindca nu poate exclude o infectie genitala.
Numele vaginului vine de la cuvantul "teaca", asadar el se adapteaza intotdeauna dimensiunilor penisului (daca penisul este normal). Senzaţiile neplacute au fie cauza fizica, fie cauza psihica. O vizita la ginecolog zic eu ca e mai mult decat binevenita in situatia data.

Sunt ani de-atunci, intre timp avem doi copii, categoric a fost la ginecolog! Merge regulat la toate controalele de toate felurile, avem amandoi varste la care trebuie sa fii atent la ceea ce ti se intampla. Si inca odata, eu o simteam mai stramta, ea nu avea senzatii neplacute.