Nu crezi ca e exagerat sa te muti in alta tara de dragul unei persoane pe care o cunosti de cateva saptamani?
Normal persoana o cunosc de 2 ani maxim pe Instagram și vorbeam pe ici pe colo, și recent am inceput sa vorbim mai mult, am vorbit și pe camera! Pur și simplu îmi place fata, ziceam că asta e șansa mea sa am o iubita sa fiu și eu fericit
Nu poti merge definitiv fara viza. Doar in vizita. Si in vizita nu poti sta mai mult de 6 luni din cate stiu.
Ai dreptul sa stai doar 6 luni când intri în țara lor, dupa care pleci acasă şi intri din nou in țara lor. La fiecare intrare poți sta 6 luni. Succes!
Ai dreptul sa stai doar 6 luni când intri în țara lor, dupa care pleci acasă şi intri din nou in țara lor. La fiecare intrare poti sta 6 luni
Citeste articolul asta si o sa intelegi https://cosminugaen.com/cum-obtinem-viza-anglia-drept-de-munca-uk-brexit/
Din pacate ai cam supraevaluat toata treaba, fiindca nu asa se procedeaza, in mod impulsiv.
Acum am văzut și caracterul tipei aceleia și m-a înșelat cu unul mai urat ca mine(
Mna, imi pare rau.Ia asta ca o invatatura pe viitor, caci in realitate dureaza mult mai mult de cateva luni pentru a cunoaste un om cu adevarat.
Chiar după ani, nu îmi mai bat capul cu femeile că nu merită, ce sa îmi pierd timpul și energia mea pentru ce?