Vrea doar sa te protejeze .
Ai utea sa te desparti de el pana ce isi rezolva problemele iar apoi poate veti gasi o cale de reimpacare
El incerca sa te protejeze si stiu cum e. DEfapt despartirea asta a fost mai grea pentru el decat pentru tine. Dar tu nu trebuie sa renuti. Continua sa te porti cu el ca si cand ati fi impreuna si spune-i ca nu conteaza cate probleme are, nu conteaza ce se va intampla, dar daca el pateste ceva tu nu te vei ierta niciodata ca nu ai fost acolo, sa il sprijini!
Amaliia stiu ca nu o sa te ajute dar din ce am citit mi se pare foarte trist.si eu daca eram in locu tau da.tot asta faceam nu-l lasam, si incercam sai arat ca face o gres.scuze eu nu ma bag pentru ca nu am destula experienta dar mi s-a parut. ceva gen poveste trista.
De 4 luni a devenit o poveste trista el inainte era linistit acum s-a bagat in tot felul de chesti care stiam ca la final va iesi rau si asa a si fost acum el nu stie incotro sa o ia este ceva normal dar eu nu stiu ce sa fac el vrea sa ma lase si are de gand sa se bage in ceva mult mai grav ca sa faca rost de toti bani aia ce ia cu imprumut