| Amaliia a întrebat:

eu l-am ajutat prietenul meu de foarte multe ori cu foarte multi bani pentru ca a fost intrat in ceva probrobleme foarte mari.si avea nevoie de bani si l-am ajutat de foarte multe ori. el acum are multe datori la multi eu acum il lubesc la fel de mult sau mai mult ca inainte pe mine bani nu ma intereseaza cat timp iubesc si ma iubeste sa certat cu familia lui si nu stie ce sa faca aseara am fost cu el si mi-a spus ca vrea sa ne despartim pentru ca el acum este bagat intr-o gaura ce nu poaate sa iase si ma trage si pe mine si mi-a spus ca vrea sa ma lase eu ce as putea face sa inteleaga ca eu vreau sa fiu langa el akmm mai mult ca niciodata i-am spus asta si eu dar el nu vrea sa inteleaaga tot pe a lui o tine sadsad ajutati-ma va rooog

6 răspunsuri:
| badboyyy a răspuns:

Amaliia stiu ca nu o sa te ajute dar din ce am citit mi se pare foarte trist.si eu daca eram in locu tau da.tot asta faceam nu-l lasam, si incercam sai arat ca face o gres.scuze eu nu ma bag pentru ca nu am destula experienta dar mi s-a parut. ceva gen poveste tristasad.

| Amaliia explică (pentru badboyyy):

De 4 luni a devenit o poveste trista el inainte era linistit acum s-a bagat in tot felul de chesti care stiam ca la final va iesi rau si asa a si fost acum el nu stie incotro sa o ia este ceva normal dar eu nu stiu ce sa fac el vrea sa ma lase si are de gand sa se bage in ceva mult mai grav ca sa faca rost de toti bani aia ce ia cu imprumut sad

| badboyyy a răspuns (pentru Amaliia):

Uff nu stiu ce sa zic mersi de raspuns apropo...dar ma simt cam aiurea ca nu ma pricep si nu stiu cum sa te ajut dar mi se pare ca esti foarte de trebuie sper sa iasa bine.si sa ramaneti impreuna.:X mai vb eu ma culc maine liceu worried

| badboyyy a răspuns (pentru Amaliia):

Iti urez succes si nopate buna wave ^_^

| Sabyynna a răspuns:

El incerca sa te protejeze si stiu cum e. DEfapt despartirea asta a fost mai grea pentru el decat pentru tine. Dar tu nu trebuie sa renuti. Continua sa te porti cu el ca si cand ati fi impreuna si spune-i ca nu conteaza cate probleme are, nu conteaza ce se va intampla, dar daca el pateste ceva tu nu te vei ierta niciodata ca nu ai fost acolo, sa il sprijini!

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Vrea doar sa te protejeze happy.
Ai utea sa te desparti de el pana ce isi rezolva problemele iar apoi poate veti gasi o cale de reimpacare big grin