| Gellu a întrebat:

Am si eu o intrebare! Ma-m indragostit de o fata inca de cind eram eu clasa 4 o cheama Dana! Si nu stiu cum sa-i spun ca o iubesc si daca vrea sa fie cu mine! Acum am 13 ani pe atunci aveam 9 - 10 ani! Va rog frumos ajutati-ma! Cum sa-i spun! Eu doresc sa-i spun totul in fata! Dar daca ia zice ca nu ma place si ca nu vrea sa fie cu mine atunci ce fac? ( daca zice ca accepta sa fie cu mine atunci ce fac mai departe!? Please ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| loveanddreams a răspuns:

1)(sfat din propria experienta) daca stie un prieten de al tau ca o placi nu-l lasa sa ii zica el ca o placi mai bine zi tu pentru ca ea se va simtii penibil dupa aceea
2)incerca sa te apropii cat mai mult de ea :spune glume, fa-o sa se simta bine (si nu uita ca fetelor le place simtul umorului la baieti)
3)daca te hotarasti pana la urma sa- spui, spune-i intr-un moment mai oportun, cand simti tu ca esti pregatit, intr-o atmosfera fara "telespectatori"
4)daca nu accepta asta e asta-i viata trebuie sa treci mai departe
5)daca accepta ff bine fi bucuros dar niciodata nu o neglija pentru ca simte asta

6 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

Vorbeste cu ea in fata e cel mai bine... daca nu te accepta asta este, accepta situatia. Daca te accepta o pupi si tu thinking o saruti... vezi si tu.

| andreea98esteacumBubbleS a răspuns:

Buna!

1)daca nu risti nu castigi happy

2)daca zice ca da o saruti si ii spui ca o iubesti
mai departe vb la telefon,pe mess, mergeti la film, prin parc etc

Ai sa vezi ca totul vine de la sine. Succes!

| BbqOmgWtf a răspuns:

Pai trebuie sa o seduci sti? Trebuie sa mergi si sa vorbesti cu ea mai des. Daca nu accepta, gata: trebuie sa mergi mai departe, ca doar nu o sa te casatoresti cu ea, daca pana acum daca nu ti s-a aratat ceva in tot timpul asta e un semn ca n-ai ce face cu ea. DAR daca cumva accepta tu trebuie in primul rand sa vorbesti cu ea, sa va gasiti ocupatii comune, trebuie sa iesiti, la un film, la o cofetarie, la un suc sau in parc. NU UITA CA NU VEI RAMANE CU EA TOOATA VIATA, (ti sau cam dus sperantele asa-i?batting eyelashes ) FUNDISSA?

| αςαdεαuα a răspuns:

Vb -iti pe mess :X asta va auta sa va cunoasteti mai bine...si eu tot dintr-a 4 a plac un baiat si acum (a 5a trec a 6a ) in loveee :X happy

| Gellu explică:

Mercy de sfaturi dar SweeTCakeS am mai vorbit eu cu niste fete de la ea din clan adica din clasa paralela ca noi suntem in clase paralele si mi-au spus ca nu cred ca poate sa ma refuze! big grin Dar nu stiu inca ce o sa fie! Eu unu-l as vrea sa fiu cu ia toata Viata big grin totusi merci de sfaturi!

| Gellu explică:

Am intrebat o prietena foarte buna si a zis daca accepta sa nu stau miinele in sin ce sa ii zis sa mearga sa ne plimbam si apoi o duc la un suc sau la o inghetata! E bine asa?