Conteaza in ochii oamenilor inculti ce se grabesc sa judece o carte dupa coperta.Si eu am prieteni si prietene tigani si sunt foarte de treaba (bineinteles ca sunt educati si curati). Conteaza daca il iubesti si te iubeste.Nu trebuie sa-ti pese de ce spun ceilalti.
Pai conteaza, nu pot sa mintdar daca te face sa fii fericita mai bine cu un tigan decat cu un golan nu?
Sa stii ca nu conteaza ca e tigan important e ca te face fericita si asta conteaza cel mai mult iar lumea las-o sa vorbeasca nu baga in seama. Daca va iubiti asta conteaza cel mai mult.
Hey . Nu conteaza ce natie e, conteaza sa va iubiti si sa nu va lasati relatia influentata de cei din jur ♥. Aveti grija unul de altul, asta e tot ce conteaza. Bafta! :*
Tu stii ca de cand e lumea si pamantul tiganii isi bat nevestele frecvent, chiar vrei sa ajungi la mana acestui barbat, sa nu crezi ca va fi diferit in cazul tau
Nu conteaza asta atata timp cat exista dragoste. Nu trebuie sa te intereseze parerea oamenilor care in general vor doar raul.
Conteaza f mult, eu am avut o prietena care era jumatate de etnie, si are 2 facultati,dintre care medicina,dar tot radeau prietenii,familia,etc de mine,imi spuneau daca m-a invitat la cort,si cum a fost etc,iar pe tigani nu poti sa-i schimbi de mentalitatea lor,asa st iei,milogi,mereu sa se planga,si mai vrei sa continu,iar romani majoritatea urasc tot ce este tigan sau ungur,dar pe tigani ii uraste cel mai tare,au cam facut rau tari,infine,eu am scapat de fosta,nu stiu sa zic daca imi pare rau sau bine, cert este ca a fost o iubire frumoasa si atat restul amintiri, dar mai bine ca o terminasem cu ea, chiar nu voiam sa ajung de rasul societati, si sa fiu gluma tuturor.
Ar fi o mare prostie sa te iei dupa lume si dupa natie intr-adevar anumiti tigani ne fac de ras si sunt vai de ei dar nu sunt toti in aceeasi oala ca sa fiu sincer si eu sunt pe jumatate tigan, dar sunt in anul 3 de facultate la arhitectura asta nu inseamna ca daca ai gena de tigan automat esti rau si alte criterii negative.
Nu te contrazic; ai spus ca ai prieteni si prietene, dar e diferenta ca de la cer la pamant sa traiesti cu cineva. Deci una e sa fii prieten cu cineva, alta e sa traiesti cu cineva.
Sunt unii care tin la cultura lor, chiar daca acestia sunt cuminti in felul lumii. Rromii sunt mai mult decat gelosi.
Mai inainte de a intra intr-o relatie de prietenie cu cineva, cauta mai intai sa cunosti cat mai multe despre acea persoana. Iar scopul acesta nu fie altceva decat casatoria. Ca sa nu suferi mai tarziu.
I-al si fucgi cu el in Hawai -oriunde decat aici -pentru ca poate sa aiba el si zece facultati -tot tigan ramane -si vei fi si tu criticata alaturi de el - ca asa e la noi judecam ca taranii dupa aparente...
Mă tem că țiganii sunt crescuți într-un anume fel, iar acolo femeia e discriminată, chiar dacă nu pun ei pe tapet totul.
Și nu judecă nimeni o carte după copertă, doar că pe ea, ironic sau nu, găsești informații despre produs.
Mda referitor la intrebarea cu religia o prietena de-a mea e in situatia asta si ei se inteleg super bine
5 luni si ceva crezi ca este de ajuns pentru tine sa cunosti un baiat? sper ca nu ati facut dragoste, e prea devreme mai, chiar daca-ti promite ca te va iubii toata viata lui
Nu mai nu am facut dragoste nu sunt chiar atat de incuiata la cap...
Dar nici ea nu statea la cort alt fel nici nu intorceam privirea sa vad cum arata,este fata cu doua facultati facute in paralel,dintre care una medicina,si acum este medic rezident,daca ar fi sa-i multumesc pentru ceva,ar fi ca mi-a deschis ochii,sa vad lumea prin alte cai cum ar fi studiatul,si asa m-am apucat de medicina,dar pe de alta parte am iubit-o ff mult,si acum ma mai gandesc la ea,dar doar atat,am realizat ca va fi doar o amintire frumoasa,ce mi-o voi aminti toata viata,dar acum la ora asta nu as mai face aceeasi greseala sa ma uit la o fata de etnie,nu as vrea sa sufar si eu si ea,dar ea mai mult din cauza ca lumea vede in tigan un om rau,un cersator,un om nevrednic pentru societatea noastra,dar sincer le dau dreptate,din miloaga nu mai scoti tiganul,am patit cu mama iei,mereu imi spunea ca sau descurcat greu etc,imi venea sa o iau la fuga,nu ma simteam in largul meu,nu imi plac oamenii care isi plang de mila,ast sa termin studile si dupa aia plec la tata in Turcia,si vad dupa aia,dar pot sa iti sp ca si eu am trecut prin asta,si lumea va rade de tine,si vor face misto,eu pateam zi de zi intre colegii ca in timpul liceului am lucrat ca ospatar la un hotel din orasul meu,asa am cunoscut-o era cazata la hotel cu un grup,pentru niste cursuri,oricum succes,si incearca sa iti asculti instictul,si gandeste-te sa vezi daca merita sa lupti pentru el,contra familiei si societati, eu imi da duse seama ca nu avea niciun rost, si acum o am pe fb dar nu vorbim, nu am vazut rostul, Bafta.