Cele 2 fete amintite se comporta absolut normal din moment ce convietuiesc impreuna de o anumita perioada de timp. Dau dovada de maturitate si de faptul ca le sunt straine senzatiile de inhibare deoarece au reusit sa treaca peste ''barierele'' cu totul imbecile ale asa ziselor prejudecati ale ''moralitatii'' cre(s)tine.
Mi se pare dubios ca naiba. Daca doi baieti ar face la fel lumea i-ar cataloga gay. Pfff. Prea multa apropiere pentru prietene. Ce urmeaza? Impartitul iubitului? Sau sa isi puna tampon una alteia. A stai....deja unele chestii de genu se si fac. Pt mine e dubios. Am si eu prietene dar nu ma dezbrac in fata lor de tot sau invers, d lipsa de bun simt. Si ce sa faca la baie impreuna? " Hei bff, tine-ma de mana cat fac caca?" sau " Haj fha ajuta-ma sa ma sterg la cur). Hai ca e penibil rau. Daca va maritati ce faceti? Mie mi se pare jalnic ca o fata sa nu se descurce nici sa se duca la baie singura. E penal
Eu zic ca nu i chiar un tabu ca doua prietene sau colege de camera /apartament sa se schimbe una in fata celeilalte. Daca stai la internatul scolii, la camin sau imparti locuinta cu alte fete crede ma ca acest lucru nu i ceva iesit din comun. Si invers in cazul baietilor se intampla la vestiare, dusuri comune, apartament etc. Acum depinde si cat de pudica si retinuta e persoana respectiva. Unii chiar nu suporta lipsa de intimitate si se simt jenati sa se dezbrace chiar si in fata unui amic/a. Daca sunt hetero nu se intampla nimic dar mai aiurea e cand celalalt are alta orientare si nu se poate abtine sa nu se holbeze si sa aiba cine stie ce fantezii.
Am avut verisoara cu care am locuit si prietena buna cu care ma simteam in lagul meu si nu mi se parea anormal sa facem ce ai spus tu mai in sus.
Avem acelasi sex, nu suntem pe invers si ne intelegem bine ne simtim ok si nu cred ca trebuie sa fie atata jena.
Nu te dezbraci în fața lor din lipsă de ocazii sau pentru că ești pudică, nu e de la bun simț, stai calmă.
anonim_4396 întreabă: