De ce mă rog ar trebui să vadă toată lumea că "persoana x este într-o relație cu y"? Cu ce te ajută asta?
Într-un fel ceri atenție cu chestia asta, gen să-ți posteze lumea "svț muult timp".
Si problema ta e? Nu vad ce e asa de wow.Fiecare face ce vrea si posteaza ce vrea pe Facebook.
Nu cer nici o atentie dar prietenul o patit ceva de genul ca era singura si a intrebat-o daca iese in oras si prima data l-a intrebat ce masina are siel a zis ca nu are dar i-a zis la misto si ea a zis ca nu are ce discuta deci cele care trec la relatie singure si au prieten sunt niste curve la drumul mare si daca mai ai si bmw sigur o sa-ti suga si,, obiectul "
E de exemplu nu am "într'o relaţie", dar "nici singură" si nici poze cu iubitul, deşi am unul de 1 an jumate.
Poate nu-i iubitul, ci doar un prieten si fata cauta iubit, sau chiar este singura.
Din moment ce ai o relatie serioasa in care esti cel putin 70% dedicat deja nu te mai intereseaza Facebook-ul, nu te mai satisface atentia obtinuta in mediul online acele fete pur si simplu uita sau nu dau importanta stadiului pe care il au notat pe Facebook.
stefan6666 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: