Aceasta este o întrebare foarte personală și este important să menționăm că experiențele variază de la o persoană la alta. În general, orgasmul poate fi descris ca o senzație puternică de plăcere care poate fi resimțită în diferite părți ale corpului, în funcție de persoană și de tipul de stimulare. Aceasta poate fi însoțită de contracții musculare puternice și poate fi urmată de o senzație de relaxare și eliberare. Este important să menționăm că nu toate femeile experimentează orgasmul în același fel sau cu aceeași intensitate și că acest lucru poate fi influențat de mai mulți factori, precum starea emoțională, sănătatea fizică, nivelul de excitație și alți factori individuali.
Crede-mă, îți dai seama!
Iar dacă vrei să știi cum e la tine (pentru că nu sunt 2 femei care să simtă la fel), pune mâna și joacă-te singură cu "organele" și o să afli în scurt timp.
Păi înainte de orgasm peretii organului feminin se contractă tare de tot (se produce o stare de crispare) cu rolul de a strânge penisul, iar daca fata isi misca bazinul sau e stimulata peretii organului feminin se contractă de vreo 5 ori consecutiv in intervale scurte. Contractiile astea produc o anumita senzatie de tensiune musculara mai ales la intrarea in vagin, si când scapi de ele vaginul se relaxează si îți da senzatia aia de relaxare când te termini, prin secretia prolactinei la nivel cerebral ori la unele fete se scurge o substanta ca un mucus dens numita lichid ejaculator feminin (tine pH-ul lichidului seminal).
E ciudat dar am tot observat ca atunci cand le vine vaginul se face ca un balon, nu te preseaza ci peretii lui se extind si se intaresc. Se simte ca si cand esti in interiorul unei sfere, cel putin spre punctul G.
Asta se întâmplă fiindcă vaginul se face ca o pâlnie să primească potențialul lichid seminal; scrie și Gerard Leleu de asta.
Interesant, desi cervixul fiind putin ridicat fata de peretii vaginali nu stiu cat de bine ar functiona ca palnie. Asta daca nu se contracta si el cumva sa intre in interior spre corp.