Adevarul e ca oricum ai lua-o baiatul iese prost Asa ca fratii mei, cand va intreaba o fata daca e grasa, fugiti in Mexic, schimbati-va numele in Fernando Rodriguez, gasiti la iesirea din aeroport sub banca verde kitul de supravietuire pregatit de mine, care include 2 doze de bere, o pereche de chiloti si una de ciorapi, o punga de covrigei si inca o doza de bere (rezerva). Nu va trebuie mai mult. Bafta!
Si acum ca sa iti raspund si tie la intrebare Daca stii ca esti grasa, nu il mai intreba si pe iubit, il pui intr-o situatie mai putin comfortabila. Daca el v-a acceptat asa cum sunteti nu va mai ganditi la detaliile legate de aspect. Daca sunteti grase, e evident ca si el va vede grase, dar eu, personal, cred ca e mai putin delicat sa ii dai o astfel de replica unei fete si cu atat mai putin o miscare inteligenta. Si apoi daca te minte si iti spune ca nu esti, dar tu stii ca esti grasa(si vezi ca ocupi 3 oglnizi), atunci vei crede ca nu e sincer cu tine si nu e in stare sa-ti spuna in fata ce crede cu adevarat despre tine. E un subiect delicat, preferabil de evitat, o problema existentiala starnita din dorinta femeii de a genera scandal P.S.: Vocativele sunt folosite la nivel global, nu ma refer stric la tine Bafta
Eu sunt baiat umblu cu una care intreaba zi de zi daca o consider grasa.
O fata "grasa", nu va intreba niciodata : "sunt grasa?".
Daca o fata este prea figuranta si ar vrea sa auda laude, va intreba, asteptand sa ii se spuna: "nu, arati foarte bine!"