| Awesom a întrebat:

Am si eu o intrebare:Va place sa fiti mintite? Daca sunteti grase si va intrebati iubitul daca sunteti grase si el e sincer cu voi si va spune ca da, de ce va suparati?

10 răspunsuri:
| BaiatulAnonim a răspuns:

Adevarul e ca oricum ai lua-o baiatul iese prost laughing Asa ca fratii mei, cand va intreaba o fata daca e grasa, fugiti in Mexic, schimbati-va numele in Fernando Rodriguez, gasiti la iesirea din aeroport sub banca verde kitul de supravietuire pregatit de mine, care include 2 doze de bere, o pereche de chiloti si una de ciorapi, o punga de covrigei si inca o doza de bere (rezerva). Nu va trebuie mai mult. Bafta! happy

| Originaly a răspuns (pentru BaiatulAnonim):

rolling on the floormai facut sa rad frate bv! comic raspuns

| Necunoscut112 a răspuns:

Iubitul trebuie sa ne vada perfecte laughing)

| BaiatulAnonim a răspuns:

Si acum ca sa iti raspund si tie la intrebare happy Daca stii ca esti grasa, nu il mai intreba si pe iubit, il pui intr-o situatie mai putin comfortabila. Daca el v-a acceptat asa cum sunteti nu va mai ganditi la detaliile legate de aspect. Daca sunteti grase, e evident ca si el va vede grase, dar eu, personal, cred ca e mai putin delicat sa ii dai o astfel de replica unei fete si cu atat mai putin o miscare inteligenta. Si apoi daca te minte si iti spune ca nu esti, dar tu stii ca esti grasa(si vezi ca ocupi 3 oglnizi), atunci vei crede ca nu e sincer cu tine si nu e in stare sa-ti spuna in fata ce crede cu adevarat despre tine. E un subiect delicat, preferabil de evitat, o problema existentiala starnita din dorinta femeii de a genera scandal happy P.S.: Vocativele sunt folosite la nivel global, nu ma refer stric la tine big grin Bafta happy

| AnonymousTPU007 a răspuns (pentru BaiatulAnonim):

rolling on the floor

| Awesom explică (pentru BaiatulAnonim):

Eu sunt baiat umblu cu una care intreaba zi de zi daca o consider grasa.

| OwlMyGod a răspuns (pentru BaiatulAnonim):

Esti un geniuu rolling on the floor

| h3r a răspuns:

O fata "grasa", nu va intreba niciodata : "sunt grasa?".
Daca o fata este prea figuranta si ar vrea sa auda laude, va intreba, asteptand sa ii se spuna: "nu, arati foarte bine!"

| Maaryyneelaa a răspuns (pentru BaiatulAnonim):

Ai perfecta dreptatelaughingrolling on the floor

| maria111 a răspuns (pentru BaiatulAnonim):

Likelaughing