anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o iubita si vrem amandoi sa le spunem parintilor ca suntem impreuna adica si parintilor mei si parintilor ei si mie imi e cam rusine ca sa zic asa stiu ca este de ras doar ca este prima mea iubita si chiar tin mult la ea ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| whoocares a răspuns:

Cine a zis ceva de casatorie?
omu' vrea sa o prezinte pe prietena lui parintilor. e ceva chiar dragut. doaamnee.
e foarte simplu. depinde si ce fel de parinti ai tu. daca sunt de treaba si intelegatori, ia-o pe fata intr-o seara acasa si spune-le " ea e prietena mea si am vrut sa o cunoasteti si voi".
daca sunt genul mai."comunist" ar fi bine sa stai inainte de vorba cu ei si sa le spui ca ti-ai facut o prietena si ca ai vrea sa o aduci acasa sa o cunoasca si ei. bafta! funda?

8 răspunsuri:
| DarQueen a răspuns:

Copilaș, câți ani ai?

| wqreqwfsaddwqa a răspuns:

Am 15 ani astept raspunsuri

| LeontinAndrei a răspuns:

Iti recomand sa lasi prostiile si sa fii "barbat". Esti baiat, ar trebui sa dai dovada de mai mult curaj, altfel vei ajunge sa ai probleme mai tarziu din aceasta cauza.

| DarQueen a răspuns (pentru wqreqwfsaddwqa):

La 15 ani vrei relație serioasă?
Stai calm că o să vezi la liceu viață...relație serioasă mai încolo...

| wqreqwfsaddwqa a răspuns (pentru DarQueen):

Deci otusi cum le spun parintilor?

| DarQueen a răspuns (pentru wqreqwfsaddwqa):

Deci nu le zice, asta dacă nu vrei să fi luat la mișto...o să râdă prea tare pe chestia asta...
Tu îți dai seama că nu o să fi cu respectiva o viață, nu?
Deci lasă prostiile și vezi-ți de studii...ai vreme mai încolo de căsătorii și alte alea.

| mariana20 a răspuns:

Cu o zi inainte sa le prezinti fata,le spui ca vrei sa vorbesti cu ei.Le explici ca tu ai o relatie cu o fata, ca iti place de ea si ai vrea ca si ei sa o cunoasca si ca daca ei pot si sunt de acord ca a doua zi sa o primeasca, sa faca cunostinta cu ea big grin curaj si muuuulta bafta!

| gohsty a răspuns (pentru wqreqwfsaddwqa):

Spune-le ca ai intalnit de curand fata, ai stat ceva cu ea si ca acum este prietena ta. Spune-le ca tii mult la ea si cam atat.nu da f multe detalii decat daca te intreaba.Si eu i-am zis mamei ca am prieten)am 14) si la inceput a zis ca: asta iti mai trebuialaughing (ca sunt a 8a si.scoala) dar de ex acum daca ne certam ma ajuta sa inteleg problemele mai multe.O sa fie bine! Succes