| Shiloh a întrebat:

Am si eu o mica ( mare) problema.Sa speram ca ma puteti ajuta: Acum 2 luni a fost ziua mea de nastere si am fost cu o prietena cu iubitul acesteia la o Pizza-rie. Acolo am vazut un baiat si mi-a placut din prima de el. dar nu am mai putut sta pentru ca sa vorbesc cu el si am plecat. A doua zi, s-a intamplat sa se intalnim din nou, si am facut cunostiinta si schimb de numere de telefon. El venise aici( in orasul meu) doar pentru a da niste probe. Pana sa apuc sa vorbesc cu el, am aflat de la prietena mea ca a plecat. Acum 2 saptamani, primesc mesaj de la el cu "ce faci? sa stii ca sunt in oras la tine, pentru ca am luat probele si poate ne vedem" In aceea perioada treceam printr-o situatie neplacuta, eram distrusa dupa o relatie si nu aveam chef sa ma vad cu el...Am inceput sa vorbim tot mai des, si pana la urma m-a convins sa ma duc sa va vad cu el, si totul a decurs bine si as putea spune ca suntem impreuna... Problema este alta... el are 20 de ani... iar eu doar 15.eu i-am spus sa nu se astepte de la mine la foarte alte lucruri si m-a inteles si ma intelege in continuare... dar mama este impotriva noastra din cauza varstei lui inaintatea. ce sa fac? eu tin la el si el tine la mine ptc mi-a demonstrat ca nu renunta la mine usor...va rog spuneti-mi ce sa fac!

6 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Nasol.Intotdeauna cand se baga parintii e de rau.Nu ai decat o singurá speranta, anume sa le dovedesti parintilor tai ca este baiat de treabá, nu iti cere mai mult decat ii poti da, si totul este o simpla prieteniewinking fara alte complicatii.
Dar, ai grijá. Increderea se castiga greu, dar se poate pierde intr-o secundá. Nu sári calul, si incearca sa impaci si capra si varza.Baftá.

nony
| nony a răspuns:

@Shin. e de bine, normal. dar eu ma refeream strict la problema ei. E de rau pentru ca nu isi poate afisa o relatie ¨soft¨ ca sa-i zic asa.
Intradevar este micá, varsta o face si mai vulnerabilá, dar crezi ca daca ea avea in gand sa faca vreo prostie, nu o facea deja?
Dar fata e cuminte si vrea sa ramana cuminte.

| simoSTAR a răspuns:

Este si normal ca parintii sa fie impotriva pentru ca u ai doar 15 ani...nu trebuie sa afle parintii tai ca esti cxu el, feriti-va un pic pana cand esti si u sigura ca tipul e chiar ok si cu timpul o sa il cunoasca si ai tai happy

Shin
| Shin a răspuns:

@nony, hai mai... cum vine asta ca intotdeauna cand se baga parintii iese nasol? Intr-adevar ca in multe cazuri sunt prea protectori si nu inteleg anumite lucruri, dar sincer, am mai multa baza intr-un parinte trecut prin viata decat intr-o fetita de 15 ani indragostita (no offence Shiloh). Parintii isi au rolul lor bine stabilit si in majoritatea cazurilor (nu mereu, dar majoritate), "Intotdeauna cand se baga parintii e de bine!"
Numai bine, Shinwinking

Shin
| Shin a răspuns:

@nony, la 15 ani? Pai nu inseamna neaparat ca ar fi facut-o pana acum. Poate o face acum si tot greseala e, nu e nevoie sa o faca la 14 ani. Eu ii spun doar sa aiba grija, la 15 ani nici nu se astepta la minciunile care ii pot fi prezentate tongue
Numai bine, Shinwinking

| sam a răspuns:

La 15 ani nici nu se astepta la minciunile care ii pot fi prezentate

shin stieeeeeeeeeee! laughing