Hei ionela:* uite cum sta treaba. incearca sa vorbesto\i cu el pe mess sa il abordezi si sa ii zici ca iti e dor de el si ai vrea sa va intalniti. cand va vedeti vorbiti si intreaba-l daca place pe cineva din liceul lui si chestii de genu:* pupici
Sarca de tine! ai auzit de expresia ochii care nu se vad se uita? probabil asta e si in cazul tau alt colectiv poate si gasit alta fata nu stiu ar fi interesant sa te interesezi de el sau invita-l al o cafea un suc o plimbare si vb serios cu el incearca ncercarea morte nu are
Nu asteptati (aici vorbesc de fete) sa venim noi tot timpul dupa voi. la fel si baietii pot interpreta tacerea voastra drept un :nu, nu vreau sa fii impreuna. las`o mai moale frate..."
deci incepe sa vorbesti cu el. un mesaj dupa ore "hai la un suc. vin si fostii colegi" sau ceva de genu si sigur o sa vina
ma rog, asta era doar un exemp; lu. vezi tu cum faci in functie de situatie
Pai stiti voi. dupa ce pierzi iti dai seama cat valoreaza.recunosc ca ar fi trebuit demult sa-mi dau seama dar.. am un coleg care e vecin cu el si fost coleg cu noi.care mi-a spus ca este cu o fata. dar tot pomeneste de mine cand se intalnesc.