| deaa a întrebat:

Am si eu o nelamurire de ce baieti nu pun atat de mult suflet pentru o fata?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e universal valabil...sunt capabili de sentimente extrem de puternice, dar trebuie sa si gaseasca obiectul adoratiei care sa le starneasca trairi profunde...fie vorba intre noi, cate exemplare feminine din ziua de azi sunt capabile sa genereze asemenea simtiri?
Hai sa nu generalizam si sa nu dam vina exclusiv pe ei!

40 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@bro-nu ai inteles nimic din ceea ce am afirmat acolo.am spus ca tu poate ii oferi totul, inclusiv sufletul tau, dar daca persoana respectiva nu te place, logic nu este fericita cu tine.intelegi aspectul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Enigmo am inteles perfect ce spui si-ti aratam unde gresesti... ca si acum de altfel. O persoana care nu te place nu te baga in seama si daca vrei totusi tu sa o bagi in seama, iti da cu tifla pur si simplu, pentru ca-i esti antipatic. In fine, nu intram in psihologie sociala. Nu se ajunge la atractie din partea nimanui in situatia asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@bro-nici de data asta nu ai inteles, insa ce sa-ti spun? multa sanatate. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Enigmo am inteles, inclusiv ca ai trecut de la una la alta sa te scoti laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici gresiti amindoi, pentru ca povestea-i alta.

| uncopil a răspuns:

In primul rand primeti la schimb ceia ce dai in general sunt fff multi baieti care sunt mai reci si pun suflet fff greu acum conteza de persoana happyhappy

| yoshicumine a răspuns:

Pentru k nai reusit sa gasesti ink barbatul care sa te iubeasca asa cum doresti

| yoshicumine a răspuns:

Unii chiar pun suflet... iar cateodata prea mult... iar ceilalti care no fac no fac din cauza grupului sau de tovarasi...

| yoshicumine a răspuns:

Iar ceea ce nu puteti voi ink intelege e ca un baiat de baiat...no sa isi tradeze niciodata cartieru pentru o fata... cel putin pana la o varsta cand paraseste cartieru

| coryna_5071 a răspuns:

Unii baieti chiar pun sufletwinkingdar nu isi exprima sentimentele ca o fata.De aceea nu ne dam seama ca pun suflet.De exemplu prietenul meu ma iubeste enorm si mi-a demonstrat asta de foarte multe ori.Si imi spun chiar si prietenii''doamne cat de mult te iubeste baiatul asta''si raman uimita fiindca eu mai am mici indoieli cateodata.Chiar a si plans pentru minewinkingdeci sunt si baieti care pun suflet. te asigurwinking