Are ceva probleme omul probabil. La 40 și ceva de ani daca nu ai ceva obsesii sexuale nu umbli așa după femei.
Nu are neapărat o obsesie, dar sigur te vrea ca parteneră de sex. Odată și-odată tot o să cedezi (asta gândește el, adică).
Din cate am inteles, relatia lor e fresh, de ce m ar vrea si pe mine? Orgoliu?
Mda, nu pare nebun in viata reala; dar stau si ma gandesc ca e cel putin ciudat sa mai tina cu dintii de sperante vizavi de mine. Abia si a facut o alta relatie.
Sper sa nu fiu jignita sau judecata. Nu o să fii. Dar el, da. Se ami întâmplă și așa. Dar 5 ani e cam mult, mai ales în jur de 40.
Stiu ca am avut o conexiune foarte faina, puternica, la inceput. Dar a venit pandemia, s-au rarit discutiile, nu ne-am vazut 3 ani. Insa, cumva, a ramas cu gandul la mine si de ce sa mint, si eu ma mai gandesc. Fusese intens, atat cat a fost
Cum sa iti para rau ca devenea prea dureros pentru el ca nu se termina cu contact sexual CE cauta in primul rand cu o fata de 19 ani?
Nu inteleg de ce nu ii pui punct odata? Chiar te atrage tipul asta? Gandeste-te ca imediat are 50 de ani! E ca si cum te-ai tine de mana cu tatal tau! cu bunicul
Nu judec pe nimeni, fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata lui, unii poate nu vor copii si familie dar totusi la 50 de ani ar fi cazul sa fie mai cu capul pe umeri si sa nu mai umble dupa fete care au jumate din varsta lui, nu e normal! Altii la 50 de ani au copii mari de 20 de ani. Barbatul asta sigur are ceva la cap. A vrut doar s3x si atat. Dovada e ca ti-a si spus ca esti prea mica pentru el cand ai vrut relatie. In 5 ani ar fi putut avea N relatii fara ca tu sa stii, crezi ca e prost sa iti spuna ca esti asa, o distractie care sa ii satisfaca nevoile. Vrea sa te vada real ca poate te mai face sa il exciti, a vazut ca esti usor de dus cu zaharelul, poate se gandeste ca acum ai vrea mai mult, ti-a si spus ca vrea sa fiti amici intimi ce naiba. Deschide-ti ochii si lasa-l! Da-i block daca nu poti altfel si nu mai lua legatura cu el. Mai tarziu cand o sa fi mai coapta la minte ai sa regreti, ai sa te simti dezgustata de tine si ai sa iti dai seama ca individul asta libidinos vrea doar sa profite de tine.
De ce nu? Doar aveți o istorie deja. Plus că în timp a reușit să te ducă până la punctul [X-epsilon] (inginerii vor pricepe asta), deci există speranța că poate merge până la capăt într-un viitor previzibil.
I-am zis direct ca vreau sa-l #@$. Din pacate, nu cred ca as face-o in final. Poate daca era singur. Oricum, il ignor acum, mi-a facut o faza urata
Da, posibil. Si daca nu le aveam... Tinerii de azi nu m ar atrage in nici un fel.
La modul cel mai serios, ce ai cauta la unul de 50 de ani acum?
Evidnet ca are o obsesie cu tine, ca nu i-ai cedat sexual, pentru el esti o alta victima pe care o vrea la pat si atat. Esti probabil un nume in carnetul lui de victime, cu care se poate lauda altora curvari cu cate a trecut el prin s...la.
Chiar nu-ti poti gasi un baiat de varsta ta, care sa-ti ofere dragoste, fericire si sex, ca pachet complet?
Este atatd e frumos sa iubesti si sa fii iubita....cum nu-ti imaginezi!
Da-l in doamne iarta-ma pe mosul ala, ca la anisorii tai nu ai nevoie de un batran curvar, doar ca sa-i satisfaci lui madularul.