| Ady77crow a întrebat:

Am si eu o pr0blema foarte grava sunt incurcat cu 2 femei si nu stiu ce sa aleg acum eu vreau doar sa cer o parere din partea voastra... una din ele A sunt intr-o relatie cu ea de 7 ani problema a aparut cand ea a plecat afara eu ramanand sa o astept dupa o perioada de 5 luni in care am fost singur s-a intamplat sa gasesc o alta fata de care m-am indragostit iar sentimentele pentru A au inceput usor usor din cauza distantei sa dispara. celalta fata G este mult mai frumoasa foarte neascultatoare pe langa A care face tot ce ii spun si este foarte vrednica A s-a intors acum 2 luni inapoi in tara iar eu de 2 luni ma impart la 2 femei fara ca una sa stie de cealalta nu vreau sa ranesc niciuna din ele mi se rupe sufletu ma simt din ce in ce mai rau in fiecare zi ma consum foarte mult imi este rusine sa le privesc in fata cand sunt cu ele separat nu dorm noptile cand sunt singur nu prea mananc nu stiu ce sa fac A este de 7 ani cu mine si a lipsit 1 si jumatate an iar G de de aproape un an cei drept G mi-a furat inima iar A pot spune ca mai tin un pic la ea dar nu ca la G, G are un trecut foarte neplacut iar A am fost primul ei barbat... sunt foarte disperat nu stiu ce sa fac nu vreau sa ma imbolnavesc si nu vreau sa ranesc niciuna din ele imi sunt foarte dragi amundoua

18 răspunsuri:
| Ady77crow explică:

Am ajuns la un moment dat sa ma dau cu capul de pereti pentru ca nu mai suport situatia iar A ma inebuneste de creieri daca stau cu ea o zi lumina ma dor creieri in cap G in schimb sunt foarte linistit dar si ea are foarte multe defecte si e cam prostuta fata de A...

| AgentulVip13 a răspuns:

Eu sunt mic numa 13 ani... dar parerea mea e sa raman cu A ( ce cu care ai fost 7 ani si ink esti) pentru ca ea a plecat pentru binele vostru nu k asa a vrut. deci ea chiar tine la tine si din astea. poate cealalta doar profita... si dupa iti pare rau sau te iubesc aman2 dar parerea mea e sa raman cu cea de 7 big grin sper ca te.am ajutatwinking

| Ady77crow explică:

Trebuia sa ma casatoresc cu A dar am ezitat si am anulat tot pe motive financiare. cand sunt cu A sunt foarte nervos cand sunt cu G sunt foarte linistit ..nu mai suport situatia am momente cand ma dau singur cu capul de pereti si imi smulg parul din cap cand sunt singur mi-e frica sa nu o iau razna m-am apucat de fumat si fumez foarte mult simt ca nu mai fac fata de cele mai multe ori imi vine sa intru cu masina in primul stalp nu am vrut sa se intample asa ceva pur si simplu s-a intamplat iar eu sunt cel care sufera foarte mult

| Ady77crow explică (pentru AgentulVip13):

Merci happy sti asa spune toata lumea dar problema e ca G mia sucit mintile e frumoasa foc...

| Ady77crow explică (pentru AgentulVip13):

Amundoua ma iubesc foarte mult

| vitbsk a răspuns:

Din câte se vede eşti pus să alegi între o casnică şi o "nebunatică", din ce citesc. A reprezintă fata cu care ai vrea să ai casă, fată cu educaţie.
G reprezintă fata aventuroasă la care fugi când te cicăleşte A, şi de care ţi-e ruşine când ieşi în lume. Ca sfat Gândeşte-te alături de care fată te vezi peste 10 ani şi alege în cunoştinţă de cauză. E clar că te termină psihic şi fizic drumul ăsta şi vei ceda nervos dacă nu te linişteşti.

| Miky1 a răspuns:

Continua relatia cu A, pastreaz-o p G de amanta, dar fara implicatii sentimentale...doar sex, distractie, si ii poti da de inteles ca atat vrei.Vezi totodata ce reactie are

| xxs22 a răspuns:

Asa sunteti voi nu va ajunge ce aveti va mai trebuie dar nu va ganditi oare le puteti duce pe toate...

| mona a răspuns:

Sa fiu in locul tau nu m as mai stresa atat si as ramane cu prima

| fabiola a răspuns:

Eu zic sa dai cu banul...cea mai buna metoda cand esti indecis mental si sentimental!

| matzagyuly a răspuns:

Eu cred ca nu poti sa iubesti 2femei la fel, incearca sa faci o diferenta intre cele 2 caractere.alege-o pe cea care ti se potriveste mai mult, asta e parerea mea.

| anonima3389 a răspuns:

Mda.o vorba inteleapta spune asa:daca vreodata ajungi sa "iubesti" 2 femei, alege-o pe cea de-a doua pentru ca daca pe prima o iubeai, e clar k nu te indragosteai de a doua." eu personal nu cred ca poti iubi 2 femei sau 2 barbati, pur si simplu in dragoste trebuie sa dai totul sau nimic unei persoane, nu sa te imparti in 2.asa ca nu mai continua relatiile in paralel pentru ca iti faci rau si tie, dar si lor.ti-ar fi convenit sa pleci u in afara si femeia ta sa fie cu altu? nu cred

| sara10MonicaMonique a răspuns:

Pai alege-o pe cea care te face fericit cu adevarat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stii sa alegi satisfactia sufleteasca, nu?tongue Tipa ta, denumita"A", este doar o obisnuinta pentru tine. 7 ani e o durata lunga, in care oamenii isi schimba uneori gusturile, si e de inteles. Tu nu poti accepta faptul ca ai fost atras de o alta femeie si ca atare oscilezi intre cele doua. Incerci sa faci comparatie cand e clar ca fata G te incita si te atrage mai mult decat cealalta. Daca pui problema celor 7 ani in relatia ta, si vrei sa ramai cu fata A doar pentru ca sunt la mijloc acesti ani e mai mult ca sigur faptul ca nu mai e iubire la voi ci obisnuinta. Timpul nu decide ce se intampla cu o relatietongue Oamenii iau decizii. Tu ai decis sa te vezi cu a doua tipa tocmai pentru ca ai situat-o mai sus decat prima(in subconstient). Daca vrei sa te casatoresti, sa ai o tipa de treaba langa tine, pe care sa o inseli mereu pentru ca e "banala", ramai cu A. Daca vrei sa alegi ceva complicat, neplictisitor alege G. Doar tu stii ce vrei de la viata, astea sunt varianteletongue

| Ady77crow explică (pentru anonim_4396):

Eu sunt un om linistit... tu ce ai alege in locul meu acum nu o sa fac cum zici tu dar sut curios

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ady77crow):

Relatia ta in cele din urma cu A se va raci mult, ca e dupa nunta sau inainte, asta oricum se va intampla. Deja te simti frustrat in prezenta ei. Pe cand tipa cealalta te linisteste.
Acum. ce as face eu? Sa zicem ca nu ma iau dupa regulile societatii, incerc sa traiesc cum imi place mie. Societatea iti implementeaza in cap ca in viata ai nevoie de o casa, o nevasta iubitoare si cuminte si muuuulta armonie conjugala, care de fapt e mimata de cei mai multi intr-un mariaj in care partenerii tanjesc dupa altcineva... Nasoala situatia, nu?
Daca erai indragosit inca de A, nu erai atras de G. G are ceva ce nu are A, dar tie oricum iti este frica sa faci cum iti striga dorinta in tinetongue Sa fiu barbat si in locul tau mai ales, G ar fi alegerea. Interactivitate nu liniste iti trebuie acum, de liniste oricum vom avea parte cu totii intr-o zi...

| Ady77crow explică (pentru anonim_4396):

Buna mi ai dat niste raspunsuri f frumoase problema este ca fata G are o boala psihica si este dependenta de niste pastile pentru toata viata... de aia sunt nehotarat si plus ca a cam fost vagaboana la viata ei are un trecut f urat dar asta nu ar fi o problema stiuca ma iubeste f mult

| ReelsAlex a răspuns:

Eu zic sa vezi care e mai buna la pat si aia este... daca ai un copil cu prima deja se complica situatia si trebuie sa renunti la a 2a imd dar deja sunt 12ani de cand ai postat aici cred ca ai si 5 copii pe langa?