Lasti-l in pace! E normal sa simpatizezi pe cineva si daca totusi e o varsta prea mica pentru asa ceva eu zic ca ati putea fi prieteni s-ar putea ca mai tarziu pe la 14 ani sa apara o alta fata asa ca mai bine este sa fiti doar prieteni.(parerea mea)
Ce fizic iti place tie ma?
presupun ca esti rrom d-ala nenorocit care se insoara la 16 ani nu? Tu la 10 ani nu stii sa tii pixu-n mana si vrei prietena mai pulifrici? Zi maicatii sa-ti arunce calculatoru, esti un pusti de 10 ani si intrii pe TPU, esti smecher
"Fratilor ma scutiti lasati-ma dracu in pace daca nu e ceva de folos eu unu imi place de ea si apropo stiu mai multe prostii decat voi toti la un loc (ony.da ca nu scrii nimic interesant atunci nu mai intra pe TPU ca nai ce cauta(parerea mea)"
Te scutim, suntem constienti ca esti foarte matur, hai bafta cu fata, poate se uita la tine si poate-i explici si ei ce lucruri misterioase stii tu :-s
Ba esti nebun?
voi de la 4 ani stiti sa si umblati la calculator si sa si scrieti
Tu crezi ca ei ii sta capul la baieti? In primul rand tu esti prea mic pentru o relatie, puteti fi amici( prieteni) si atat, pieteni ceva timp(ani) si dup-aia te gandesti la altele. P rieteni de joaca, nedespartiti, cat despre altele aveti timp mai tarziu.
Boss Eu zic ca e o varsta frageda si nu cred ca ca o lasa maicasa sa vina cu tine la intalniri si alte chesti de genu asta aca ca... Daca erai de 13 sau 14 ani si ia de 11 da mergea dar este o farsta frageda pentru ce o placi la frumusete sau atitudinea ei?
Lol tu te gandesti la iubita? Pune mana pe carte ca aia e importanta de la 12-13 ani te apuci nu de acum!
Piticule
Cartea...Matematica lu taikmiu )
Ai tu timp d ele
Am 13 ani si pana acum am avut vreo 6 relatii...am inceput si eu de pe la 7-8 ani
La 8 ani jumate am avut primul sarut :X
Arata belea fata...in clasa cu mine era...
Deci retrag ce am spus. E o varsta potrivita
Dar in secret
Parinti tocmai acum au aflat de sarut
Fratilor ma scutiti lasati-ma dracu in pace daca nu e ceva de folos eu unu imi place de ea si apropo stiu mai multe prostii decat voi toti la un loc (ony.da ca nu scrii nimic interesant atunci nu mai intra pe TPU ca nai ce cauta(parerea mea)
Si (ice shot)vezi ca nu imi place doar pentru caracter imi place si pentru fizic si altele...
Nu vreau sa ma credeti rrom! sau altceva sunt un pusti normal de 10 ani ma duc la o scoala normala (am frati si am de la cine sa invat)am uitat sa zic asta(si au 22, 24 de ani)nu sunt orice retardat
Lasti-l in pace! E normal sa simpatizezi pe cineva si daca totusi e o varsta prea mica pentru asa ceva eu zic ca ati putea fi prieteni s-ar putea ca mai tarziu pe la 14 ani sa apara o alta fata asa ca mai bine este sa fiti doar prieteni