| roket2012 a întrebat:

Am si eu o problema cu o fata.
Eu o iubesc dar ea nu stiu sigur.
--i-am cerut numarul de telefon si ea mi l-a dat.
--cand iesim in drum seara eu ma uit la ea si ea la mine si zambeste dar nu foartea tare...
--la unele glume facute de mine rade la altele nu.
Si cam atat dar na nu stiu ce sa faca.Noi cand ne intalnim suntem mai multi si jucam carti pe pedepse dar asta nu e important.Cam asta am avut de spus!
Va rog sa ma ajutati plzzz repede

Răspuns Câştigător
| grab a răspuns:

Daca ti-a dat numarul de telefon fara ezitare, probabil se asteapta sa il folosesti la ceva gen sa o suni nu doar sa iti umpli agenda de "amici".

Sun-o si spune-i ca o inviti la o plimbare cu hidrobicicleta sau ceva care practica in doi. Daca se eschiveaza incearca sa obtii macar promisiunea ca in urmatoarele zile cand va fi mai libera va accepta. happy

In general nu trebuie sa lasi mult timp sa treaca dupa ce ai obtinut telef ei, maxim 2-3 zile si o scoti in oras sa vezi daca tine la vrajeala ta. Ori la bal ori la spital, nu e nicio rusine daca te refuza dar macar nu faci obsesie pentru ea iar in paralel nu reusesti decat sa construiesti un frumos zid intre voi numit "friendzone". happy

Bafta!

9 răspunsuri:
| nooolimits a răspuns:

Frate ea cred ca e inca timida

| h3r a răspuns:

--Ai răbdare...

| NoNameexd a răspuns:

Nu cred că ceea ce simți tu pentru ea este iubire, ci doar admirație.Sau să ții la ea foarte mult. În fine.Din ce am văzut este o fată prietenoasă,și probabil te place și ea pe tine,dacă vrei să aflii dacă și ea te place cu adevărat, nu este o soluție să aștepți pentru că ști doar că ești băiat, și băieții fac primul pas în majoritatea cazurilor, așa că lasă tot și sun-o dacă tot ai nr ei și ieșiți undeva doar voi 2, spune-i ce simți pentru ea și află dacă și ea este interesată sau nu. Dacă și ea te place, este totul perfect, dacă nu, atunci rămâneți prieteni buni și poți căuta și altă fată, pentru că fete-s destule! Sper că te-am ajutat.Baftă!

| Azµre a răspuns:

CU ce să te ajutăm? să îți zicem că ești pămpălău și nu ești în stare să vorbești cu o fată?
Pune mâna și spune-i ce simți! Nu fi fraier!

| roket2012 explică (pentru nooolimits):

Nu e timida 100%winking

| DiamondEyes a răspuns:

Pai asta nu se numeste iubire. E un joc de copii.
Du-te la ea si intreab-o daca vrea sa fiti impreuna.

| neutrino a răspuns:

Sigur si ea te iubeste; continua cu acele glume la care si ea rade si cu siguranta o vei da pe spate.

| SunnyDay88 a răspuns:

laughing ea e timida? dar ce ati vrea sa faca? sa sara pe el?

ce-mi place de tine ca te astepti ca ea sa rada la orice gluma de a ta. poate nu esti atat de funny pe cat de astepti...

| YOUdriveMEcrazy a răspuns:

Ce ar fi sa iesiti numai voi doi odata si sa vezi cum decurge intalnirea...si fa-o cat mai repede pana nu ti-o ia altuwinking