Dar pe fata asta cu care ai o fetita o iubesti? ce simti fata de ea? te atrage fizic? emotional?
Sincer, nu știu e simt,
Fizic mă atrage 100%
dar așa, nu pot sa spun ca simt asa cine stie ce. cred ca ma gândesc mai mult la fosta de cat la ea. dar cat timp am stat cu ea in casa am uitat de tot! crezi că aș putea avea sentimente cu tinpul in casa?
Vezi, de asta nu trebuie sa te bagi in alta relatie pana nu te detasezi de trecuta.
Nu ai fost destul de explicit "după ce m-am "insurat" ea s-a culcat cu un baiat mai mare cu masina." la cine te referi? La mama copilului? Daca da, ar trebui sa te desparti de ea pe cat se poate de amiabil. Si desigur sa incerci sa te convingi ca este sau nu copilul tau, in cazul in care mai ai dubii, si desigur sa te implici in cresterea copilului.
Cat despre prima, ar trebui sa intelegi ca nu mai are rost sa speri, si-a gasit pe altul e clar, oricum ar fi nu ar mai trebui sa-i acorzi o a doua sansa.
Nu mama copilului,. fosta. mama copilului a fost cuminte!
Pai atunci aia e. Ai vazut inima ce probleme ti-a facut, nu o mai lasa sa faca aceeasi greseala.
Da-o-n mortii ei pe prima (scuze limbajul ) da serios daca ti-a facut ce ti-a facut o uiti usor, exact si eu am patit la fel cu fostul isi punea la my day poze cu gagica-sa ca sa imi faca mie in ciuda. Si chiar daca am avut clipe frumoase l-am uitat foarte usor