anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema. Luna asta nu am avut deloc menstruatie, trebuia sa-mi vina acum 20 de zile si nu am mai avut de loc. Am 18 ani si sunt virgina. Oare de la faptul ca de 2 luni am luat antibiotice incontinuu? De cateva zile am si o mancarime. mama spune ca am micoza si am inceput sa iau Nistatina. Nu stiu ce sa mai cred, sunt ingrijorata, si totusi nu vreau sa merg la ginecolog, imi e jena. A mai patit cineva asa? Oare de ce nu am avut menstruatie? De obicei aveam regulat, la 28 zile. Niste sfaturi, va rog. Multumesc.

8 răspunsuri:
| Miha1308 a răspuns:

Pai e posibil sa ai infectie sau asa ceva si e posibil si de la antibiotice sa iti intarzie. Poti merge linistita la ginecolog, nu o sa iti faca nimic nu o sa te cautewinking... daca esti virginatongue.Iti spun sincer ca am fost si eu dar pentru niste dureri ingrozitoare de burta si nu mi-a facut nimic doar o radiografie. Daca ii spui simptomele calre el va stii sa iti spuna tratamentul adecvat pe care trebuie sa il urmezi.

| lavynika a răspuns:

SI mie imi intarzie de la antibiotice, dar nu e nicio jena sa te duci la ginecolog. Orice problema tratata la timp se va vindeca mai repede.Se poate sa ai vrei infectie, de ce sa risti? succes:*

| ganjafarmer1911 a răspuns:

E clar trebuie sa fac sex. daca vrei te ajut. ma gasesti la id ganja. farmer1911

| ИОМЭD a răspuns:

Este din cauza antibioticelor, incearca sa iei extract de zmeu regleaza dereglarile mensturale si durerile in caz ca ai, daca esti virgina nu iti face griji o sa iti vina

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se mai intampla ...intarzie stay linistita

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu sunt expert in asta dar iti spun sa intrerupi medicamentatia si sa mergi de urgenta la medic

| Byutsa00 a răspuns:

Poate fi si din cauza antibioticului, pentru ca el de obicei stopeaza menstruatia(la zile ma refer) sau o intarzie.
Sau... poate fi vorba de o raceala / virus / infectie netratata. Poti sa iei un microb de oriunde.
Cel mai bine ar fi sa mergi la un ginecolog pentru ati face niste analize. E cel mai corect si sanatos. Nu e bine sa iei asa pastile fara a fi recomandat de un medic in specialitate.
:*

| alecksya a răspuns:

Pai se poate sa iti fi intarziat din cauza antibioticului...ca si eu am patit la fel... dupa ce am terminat de luat medicamentul a inceput sa imi via din nou menstruatia