anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema.sadsau o intrebare
Ce parere aveti despre baiatul care spune "tu ai nevoie pe cineva aproape de tine. sa fie in permanenta alaturi de tine, eu nu te merit, meriti ceva mai bun decat mine, mai bine suferim un pic acum, decat sa prelungim agonia stiu ca ma vei considera un nenorocit, dar iti fac tie un bine te iubesc dar mai bine ne despartim"
Credeti ca vrea sa-i faca fetei un bine? E doar un pretext sa scape de ea? Ii e prea greu si cedeaza?

Răspuns Câştigător
| BeBBeN1SR a răspuns:

Sincer? Asta era si discursul meu laughing (pentru baieti)!

Cand nu gaseam un motiv suficient de bun, si nici nu vroiam scandaluri, incercam sa ma despart intr-un mod cat mai placut si mai usor. Pur si simplu, nu mai suportam atingeri, sarutari si cuvinte dulci! A fost agasant.

Si faptul ca inca ii spune ca o iubeste: Isi pastreaza o portita libera, in caz de ceva, mereu o va avea pe ea sa-i faca poftele!

Fata ar trebui sa se trezeasca, inainte sa fie prea tarziu, sa treaca peste rahaturile astea si sa-i arate ca e puternica, si hotarata. Sa faca pe inaccesibila, si daca se poate sa devina un pic mistocara cand ii mai tranteste un "Te iubesc" gen: Ieftin, cuvintele astea le aude si un caine, dar si tu mi-esti dragwinking! Si apropo, daca vrea sa foloseasca astfel de replici, sa fie atenta la tonalitate, sa o spuna in gluma.

El va regreta in scurt timp ca s-a despartit de ea. Si daca isi cere scuze si vrea impacare, ar trebui sa evite raspunsul direct. Nu are nimic de castigat daca i se arunca in brate de fiecare data!

8 răspunsuri:
| thereforyou a răspuns:

Astea sunt bullshituri. Daca o iubeste nu se desparte de ea. Vrea doar sa scape de ea si recurge la scuze jalnice.

| Debb a răspuns:

Este un pretext. Probabil nu vrea sa o supere.

| mistakeofyourlife a răspuns:

Un mod mai dragut de a se desparti de o fata.

| rares_3029 a răspuns:

Baiatul vrea sa se desparta de tipa intr-un mod frumos.

| niki_8739 a răspuns:

Mi se pare doar un pretext, daca ar iubi'o cu adevarat ar incerca sa o faca fericita...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca o iubeste face orice pentru a fi cu ea. Nu o iubeste indeajuns, nu are curaj sau pur si simplu nu are un pretext mai bun.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si de fiecare data cand vb cu ea... ii zice ca o iubeste...desi ei nu mai sunt impreuna

| Adelina96 a răspuns:

Eu cred ca vrea sa o paraseasca si nu prea ar vrea s-o supere...asa ca ii spune ca nu merge intre ei. nu prea cred ca o mai iubeste oh go on