Uite asa incepe dragostea! Cand crezi ca te joci cu ea devine ceva tot mai serios.Ii poti spune simplu ca la inceput te amuzai, acum simti ca-i cu totul altceva!
Ar fi frumos sa-ti ceri iertare...Sa-i spui ca iti pare rau.Sa-ti dea o sansa la impacare...Nu e greu.
Buna, spune'i sa iti acorde 5 minute macar si sa iti spuna parerea lui.
ii scrii din inainte ce ai de zis bine gandit ca daca ai facut un pas micut gresit iese rau.ii spui ceea ce simt.si ii zici ca daca vrea sa iti acorde inca o sansa.si sa se gandeasca bine.
Sper sa iti rezolvi problma.:*
app: sa nu pui pe cineva sa vb in locul tau ca pare prea copilaresc
Sper ca sfatul meu sa te ajute
spune-i ca iti pare rau si ca nu stiai daca el te va placea si poate te va intelege
Nu cred ca esti singura care a facut asa ceva.Cred ca este chiar o moda, sa ai zeci de id-uri.Dar vezi, minciuna te-a costat.Deci spune-i adevarul.
Si data viitoare ai grija cui ii impartasesti secretele tale.
Nu umbla cu baieti mai mari decat tine cunoscuti pe facebook. O sa fiti amandoi dezamagiti.
Lasa-i pe ceilalti sa se indragosteasca de ceea ce intr-adevar esti, pentru ca pot aparea surprize de genul. Daca e si orgolios, tipu`...nu stiu cum o vei scoate la capat cu el.
Spune`i ce te-a determinat sa te ascunzi in spatele unei identitati, probabil anonime pentru aman2.
Ai grija!.