| Agent007K a întrebat:

. Am si eu o problema si chiar vreau sa aud parerile voastre si nu vreau mistocareli. Acum 2 saptamani in urma am facut cunostinta cu un tip pe fb. .I.am dat un id de mess (mentionez nu i.am dat id meu ci altul pe care l.am facut din lipsa de ocupatie ). El are 18 ani eu 15 ma. m atasat de el intr-un timp ff scurt si el de mine si ne spuneam tot ce ne deranja, pana cand el a tras niste sfori si a aflat de fapt ca eu ma ascundeam in spatele unui id de mess si niste poze si acum nu mai vorbeste cu mine pentru ca m-a prins cu minciuna...~x(. Si vreau sa. l fac sa vorbeasca cu mine din nou sau cel putin sa ne impacam. Ce as putea face?crying Vreau seriozitate va rog!

Răspuns Câştigător
| fabiola a răspuns:

Uite asa incepe dragostea! Cand crezi ca te joci cu ea devine ceva tot mai serios.Ii poti spune simplu ca la inceput te amuzai, acum simti ca-i cu totul altceva!

9 răspunsuri:
| Coozeman a răspuns:

Ar fi frumos sa-ti ceri iertare...Sa-i spui ca iti pare rau.Sa-ti dea o sansa la impacare...Nu e greu.

| ing3rd3mon4u a răspuns:

Buna, spune'i sa iti acorde 5 minute macar si sa iti spuna parerea lui.

ii scrii din inainte ce ai de zis bine gandit ca daca ai facut un pas micut gresit iese rau.ii spui ceea ce simt.si ii zici ca daca vrea sa iti acorde inca o sansa.si sa se gandeasca bine.big grin

Sper sa iti rezolvi problma.big grin:*
app: sa nu pui pe cineva sa vb in locul tau ca pare prea copilarescwinking

| Sandru_Andreya_1995 a răspuns:

Sper ca sfatul meu sa te ajute
spune-i ca iti pare rau si ca nu stiai daca el te va placea si poate te va intelege

| andreiemil a răspuns:

Ok

| foxsilver a răspuns:

Nu cred ca esti singura care a facut asa ceva.Cred ca este chiar o moda, sa ai zeci de id-uri.Dar vezi, minciuna te-a costat.Deci spune-i adevarul.
Si data viitoare ai grija cui ii impartasesti secretele tale.

| XtremePWN a răspuns:

Nu umbla cu baieti mai mari decat tine cunoscuti pe facebook. O sa fiti amandoi dezamagiti.

| AkexD a răspuns:

Lasa-i pe ceilalti sa se indragosteasca de ceea ce intr-adevar esti, pentru ca pot aparea surprize de genul. Daca e si orgolios, tipu`...nu stiu cum o vei scoate la capat cu el.
Spune`i ce te-a determinat sa te ascunzi in spatele unei identitati, probabil anonime pentru aman2.
Ai grija!big grin.

| Agent007K explică (pentru AkexD):

Va multumesc mult in primul rand pentru seriozitate si o sa tin cont de sfaturilre voastre!

| Agent007K explică (pentru XtremePWN):

XtremePWN ti s-a intamplat ceva asemanator?