Si ce daca si-a inceput-o la 14 ani. daca a simtit ca e pregatita.:X...nu stiu cred ...ca e o infectie... dar ca sa fii mai sigura i-ati un test. de sarcina.nu e scump 15 ron.:*
Adica tu ai secretia asta, exact a doua zi de la primul tau contact sexual?
Sincera sa fiu, ma sperie graba asta a voastra... Ma gandesc ca locul perforat, inca nu-i vindecat complet si poate ca de-aia ai acele scurgeri.
Aoleu...mai fata da tu ti-ai inceput viata sexuala la 14 ani.Doamne! da voi fetele de 14 ani.nu mai puteti astepta ink vreo 3-4 ani? da am si eu o intrebare...ai facut-o protejat sau neprotejat cu copilu ala?
Cel mai bine du-te la un ginecolog si el te va lamuri, dar nu cred ca e posibil sa fii insarcinata asta daca ati folosit prezervativ si nu a ejaculat in tine
Doamne nu ma lasa... in halu asta la 14 ani sa iti inkepi fiata sexuala omG... asa ceva... daca ramai insarcinata cf...:Smai bine du-te cu pr tau la un ginekolog privat... daca afla protektya kopilului ii f rau...
Le multumesc celor ce au raspuns.Am rezolvat aceasta problema.Rog un admin daca poate sa stearga intrebarea.
octa2021 întreabă: