| VivianaVivi a întrebat:

Am si eu o problema! Un baiat mai mare cu un an decat mine ma tot roaga sa fiu cu el insa eu chiar nu vreau...nu -l iubesc deloc.Si in al doilea rand el este turc, iar eu nu suport turcii! Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| WALexandra a răspuns:

E foarte simplu, ii spui sa nu mai insiste ca nu esti interesata. Daca nu intelege cu frumosul, fii indiferenta, lasa-l sa insiste, sa vorbeasca singur

9 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ai incercat cu un grec?

| BlackDice a răspuns:

Incearca sa-i explici ca nu esti interesata, si daca tot si-o incearca apeleaza la prieteni, familie, politie! simplu!

| IncorrectUsername a răspuns:

O sa avem un nepoteel!laughingGlumesc, ignora-l spune-i sa caute alta fata, deoarece pe viitor o sa se agraveze situatia...

| adnreas09cta a răspuns:

Buna viviana!
in primul-l rand nu-i da sperante, nu-i spune "nu ne potrivim"fa-ti un iubit sa vada ca ai pe cineva sau spune-i caai pe cineva, sau dai o sansa baiatului pentru ca pentru a incepe o relatie nu poti iubi de la inceput.
Succes!

| AnGeL a răspuns:

Banuiesc ca nu ai habar nimic despre,, turci,, daca sustii ca esti rasista
1 eu sunt turcoaica si m-a deranjat ceea ce ai declarat chiar daca nu a fost cu intentie si este pentru prima data cand o astfel de persoana spune si sustine acest gen de cuvinte
2 un baiat nu poti sa-l iubesti din prima clipa decat dupa cevei incepe sa-l cunosti
3 ii poti spune ca tu nu iti doresti momentan o relatie (asta nu iti da dreptul sa il dezamagesti spunandu-i ca este de o alta religie)
sper ca pe viitor sa gandesti inainte sa postezi o intrebare pentru a nu face discriminariwinking

Răspuns utilizator avertizat
| VivianaVivi explică (pentru AnGeL):

Nu am vrut sa fac discriminari, scuze daca ai inteles gresit! Ca sa iti explic toti tucii pe care ii cunosc personal pur si simplu ma enerveaza...nu stiu cum esti, poate am gresit fata de tine!

| Mikiiiiiii a răspuns:

E foarte simplu, ii spui sa nu mai insiste ca nu esti interesata. Daca nu intelege cu frumosul, fii indiferenta, lasa-l sa insiste, sa vorbeasca singur

| AnGeL a răspuns (pentru VivianaVivi):

Am inteles
atat am vrut sa stiu happy