| pisi2345 a întrebat:

Am si eu o problema, va rog ajutati-ma.
Am avut primul contact sexual cu iubitul meu in luna octombrie, nu si-a dat drumul in mine. In luna octombrie am avut menstruatia si in noiembrie dar in decembrie nu si nici pana acum. Pot fi insarcinata sau dereglari hormonale? Sunt foarte speriata, am 14 ani, stiu am facut o greseala, va rog ajutati-ma!

7 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

De unde naiba sa stim noi ce s-a intamplat in dormitor? Daca iubitul tau sec nu a fost in stare sa-si puna un prezervativ, nu ai ce sa-i faci. Impusca-l in cap, pentru ca e un iresponsabil. Nu te impauna, esti si tu la fel. Roaga-te sa fie o dereglare hormonala.
Cand va f@teti, tineti cont de niste lucruri esentiale: protectie, igiena, perioada fertila si lista ar putea continua.
Poate fi o dereglare hormonala, frig etc.
Fa-ti un test de sarcina la prima urina de dimineata. Atunci se aleg apele.
De ce faceti sex fara sa stiti lucruri despre asta?

| pisi2345 explică (pentru ywar):

Daca nu si a dat drumul in mine pot fi?

Si daca nu si-a dat drumul in mine pot fi insarcinata din cate am citit eu la primul
contact nu poti ramane pentru ca ovarele nu sunt formate. mie mai mi s- a intamplat asa si inainte de contact

A ejaculat pe burta mea nu in mine. eu dereglari am mai avut ma gandesc ca asta este odata ce nu a ejaculat in mine

| Andreeush a răspuns:

De ce nu vă protejați?
Un test de sarcină ai facut?
Du-te la medic.

| Violleta2022 a răspuns:

Se poate ramane insarcinata si daca nu ejaculeaza in vaginul tau, mai ales daca s-a masturbat anterior, sau ati avut mai multe partide consecutive de sex.
Fa un test de sarcina, sau mergi cu mama la medic.

| Emilian65 a răspuns:

Daca dupa actul sexual din octombrie nu a ejaculat in tine si ti-a venit menstruatia in lunile octombrie si noiembrie, nu poti fi gravida. Intarzierea de care vorbesti este din cauza unor dereglari hormonale.