Eu am văzut în filme penisuri la fel de mari ca în realitate. Cred ca intr-adevar sunt giganti, dar nu difera în film un penis gigant fata de realitate. Pur și simplu sunt penisuri giganti, vestea buna este că nu este neapărat un lucru bun și este mai mult dezavantaj.
Nu cred ca penisul nu apare mai mare pe video, poate numai în poze dacă este un fotograf cu anumite tehnici sa prinda penisul dintr un anumit cadru.
Da, sunt cazuri când e prea groasa și ea nu suporta sexul cu el, nu duce. Poate fi prea mare sau prea groasă! Din experiență.
Bine zicea @Minrest: o femeie nu se lubrifiaza dacă e violata, se rup țesuturi. În sexul ăsta agresiv ajungi cu probleme grave ginecologice, cu ovare distruse și traumatisme ale vaginului care nu se mai vindeca!
1. Sunt actori alesi exista și actori cu penisul de 10 cm...
2. poate
3.nu a existat asa ceva pana acum(vaginul e un mușchi și se adaptează și dacă cu greu)
4. Vaginul mereu e lubrifiant ca daca ar fi uscat ar fi o problema de sănătate, dar nu se lubrifieaza de la viol fiindca nu e o durere plăcută(Doamne ferește...)
Ok, curiozitati de pustan.
Dar ce-i cu intrebarea 4?
Tu trebuie sa fii tinut sub observatie, cu bratara electronica.
1.Posibil.
2.Posibil.
3.Da,vorbesc din experienta
4.Ti-ai gasit pe cine sa intrebi
1. Da, tocmai de asta multă lume pică în sfera că sunt aleși cei mai dotați actori.
2. Da
3. Nu neapărat
4. Acolo sexul este făcut din plăcere, cu un scenariu, deci nu există violuri, se lubrifează ca să fie cât mai plăcut.
Păi o mai aud pe prietena mea ca se lubrifiA câteodată din cauza durere, dar e altă durere față de …
3. Si cum faci?
Iti alegi o iubita care a nascut pe cale naturala?
Ai deja prietena dupa plecarea sotiei?
Sa reformulez: aveai prietena si cat timp ai fost casatorit? Atunci nu te mai mira ca a plecat sotia!
Păi după naștere din ce am înțeles nu se lărgește nimic
Nasterea naturala: pe acolo trece copilul.
Isi revine vaginul, dar nici chiar ca la inceput nu mai e.
1. si 2. Nu par mai mari, sunt mari; industria asta angajeaza barbati cu penis mare. 3. Posibi, in cazuri rare. 4. Urasc intrebarea asta. Femeile violate nu se lubrefiaza. Adesea se rup tesuturi.
La 1670 grame cât a avut al meu și a mai fost și cusută mai strâmt … ori mi se pare mie ori a rămas la fel
Nastere prematura. Ce sa faci, copilele minore nu sunt pregatite pentru a naste.