E posibil.chiar daca e virgina poate sa ramana.au fost cazuri in care unu a ejaculat in cada iar la ceva timp o virgina s-a bagat sa-si faca baie si a ramas bortoasa. daca a apucat sa intre un pc in ea....sansele sunt mai mari de 50% sa ramana
Incearca sa le spui parintilor tai ce fel de persoana este (sa le spui calitatile lui mai bine zis ), poate va merge! Aa! Spune-le si cat de mult il iubesti, poate te vor ierta! Bafta! :*
Daca a ejacuat in vagin se poate sa ramana insarcinata pentru ca spermatozoizi au intrat in ea...:-p
De fapt prietenul meu nu mi-a specificat daca a ejaculat pe ea sau s-a ferit. O sa-l intreb. Dar daca nu a ejaculat pe ea, mai sunt sanse sa fi ajuns ceva in ea din simpla atingere si sa ramana insarcinata?
Dupa cum stii fata nu poate sa ramina insarcinata daca este virgina pentru-ca in vagin este asa sa numim un perete care protejeaza vaginul sa nu intre in organism diferite infectii sau microbi si de aia poti fi sigur ca nu ramine insarcinata!
Viteza de deplasare a spermatozoizilor e de ordinul milimetrilor / ora, deci daca ejacularea nu s-a produs in contact cu vaginul iar ea a indepartat lichidul seminal relativ repede, riscul de a ramane insarcinata tinde catre 0. Pentru a se putea obtine o sarcina trebuie sa ajunga un anumit numar de spermatozoizi la ovul, numar satisfacut de obicei printr-o ejaculare intravaginala. Statistic deci, riscul de a obtine o sarcina din scenariul tau tinde catre 0, chiar daca nu e chiar 0. Cum am mai raspuns si altora. Anatomia nu este o stiinta exacta precum matematica unde stim clar toti ca 1 + 1 egal 2. Fenemomenle biologice sunt relative si difera de la caz la caz.
Merci keƞu. Dar in cazul in care cand a simtit ca-i vine s-a tras si nu a mai ejaculat pe ea mai exista vreo sansa cat de mica sa ramana insarcinata?
=.= citesc numai raspunsuri aiurea...atata timp cat tipa e virgina si nu a ejaculat in ea ( nu a intrat nici macar putin ) ci a fost asa peste nu are cum sa ramana insarcinata!
Anonima17191 întreabă: