In primul rand nu sta cu o fata bogata! ele vor un trandafir si alaturi de el un inel cu multe zero-uri(intelegi la ce ma refer) si ce tramvai? bmw, audi. "gen ", si bucurestiul nu este tot plin de fete de dorobanti sunt si fete care se multumesc cu un trandafir si apreciaza ca stai tu in statie la tramvai pe -30 de grade! sti tu timpu le rezolva pe toate. si incearca sa mai lasi din bunatatea ta deoparte pentru ca daca esti prea bun lumea te ia de fraier foloseste-o cu cine o merita
Eu cu toate ca sunt mai mica, am 17 ani. iti propun sa fii putin mai indraznet, sa nu te lasi calcat in picioare de o fata sau de fitele ei. Fetele apreciaza baietii cu suflet ceea ce vad ca la tine este din abundenta. Vorbeste cu ele, gaseste-le punctele slabe si nu ezita sa iti spui punctul de vedere. Nu incerca sa ajuti sau sa dai sfaturi, astfel ele te iau drept " frate ". fii putin mai misterios si nu le zice totul din prima. Pe parcurs arata-le caracterul tau frumos si fie ca vor sau nu se vor indragosti de tine si totul o sa mearga perfect. Nu iti arata timiditatea. daca vrei sa mai vorbim, id-ul meu este m. iulia23, poate mai ai nevoie de un sfat
Prima ta problema e tramvaiul. Nu, nu am fite, dar chiar crezi ca o fata care circula cu tramvaiul are chef sa iasa la -30 grade afara? .
Stai linistita nu ma bag la fete de dorobanti doar daca sunt beat probabil
Da problema mea cu bunatatea ...nu pot fi altfel nu imi place sa fac oamenii sa se simta aiurea desi as putea mereu vad partea plina a paharului, si cred ca greselile pot fi iertate, dar nu ma intelegeti gresit nu sunt genu religios doar spiritual
Mutubal întreabă: