| Deea5546 a întrebat:

Am stat cu un baiat 3 ani si 7 luni si eu inca nu am trecut peste.El are acum o relatie la distanta 30km si se vad 1-2 pe saptamana.Noi ne vedem zilnic si eu stiam ca are prietena si ma faceam ca nu imi pasa. Duminica ma suna sa ies si nu m-am gandit ca ii numai el si am iesit.Am stat impreuna de la 23 pana la ora 3 si ma tot pupa ma tot strangea in brate si a inselat-o pe respectiva.Si mi-a zis ca el inca tine la mine dar am fost prosti si asa o sa ramanem in continuare.Parea foarte fericit cu mine si pur si simplu eram numai noi doi in lumea noastra.Eu i-am zis ca sunt genul de persoana geloasa si sa se desparta de respectiva.Acuma seara intru pe facebook si el s-a pus intr-o relatie pana acuma nu era.Ce sa fac sa-l uit? Sa ii zic ei ca a inselat-o? Cum sa ma comport?

6 răspunsuri:
| varcolaccc a răspuns:

Daca tu te simti tratată de el fa-l sa sufere si spune-i respectivei. Ma intreb cum nu te-a inselat pe tine timp de atâta timp... Daca ti la el lasa-l, nu il baga in seama si uita-l si asa nu ii faci nici un rau.

| Deea5546 explică (pentru varcolaccc):

Nu pot sa il uit il vad zilnic.I-am zis ca o sa il zic si mi-a zis ca daca ii zic din acel moment ne putem considera dusmani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica cum "si a inselat-o pe respectiva"? nu inteleg

| Deea5546 explică (pentru anonim_4396):

Adica imbratisari, saruturi happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Deea5546):

Cu tine? el a dorit sa-ti arate ca inca te mai poate manipula, ca o sa te transforme in ce vrea el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-l.Indiferenta doare foarte tare si nu accepta sa fii pe locul 2.
Nu-l mai cauta! Daca te cauta, nu-i raspunde. E cu alta fata acum si trebuie sa respecti asta.Ati avut o relatie frumoasa, deosebita, stabila si asa mai departe, dar asta s-a intamplat atunci! Acum, trebuie sa accepti realitatea, sa-ti depasesti limitele si sa mergi mai departe cu capul sus! Din fiecare experienta pe care o ai, poti invata ceva.Analizeaza lucrurile si incearca mereu sa privesti partea buna a paharului. Altfel,o sa ai o viata urata,o sa devii dramatica si o sa te gandesti intr-una la el!
Si, nu merita. Daca te iubea, se despartea e mult de acea fata si se intorcea la tine.Dar, dupa cum bine vezi, nu s-a intamplat asta.Asa ca, treptat il vei uita, daca asta iti doresti.
Iar, la momentul potrivit, vei intalni pe cineva care va reusi sa ti-l stearga complet din memorie!

Te pup!