| Sawarekh a întrebat:

Am trait intr-o minciuna cum ca masturbarea este deloc daunatoare asupra mintii si organismului uman?

Ma masturbez de mai bine de 8 ani si sunt in forma, sanatos, arat mult mai tanar decat varsta pe care o am.

Efectiv nu am patit nimic din ce auzeam inca de mic ca patesti daca te masturbezi, uneori inca mai sunt un pic dezamagit dupa ce o fac, asa mi-a ramas impregnat in creier.

Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| mastadont a răspuns:

Ai trăit într-o minciună pentru că masturbarea nu dăunează nici minții nici corpului, bine înțeles, dacă nu este în exces. Senzația aia de supărare pe care o simți de după e datorată prejudecăților pe care le-ai dezvoltat de-a lungul timpului datorită acestor mituri cum că ar dăuna, mituri care te fac să cauți în mod inconștient ceva efecte negative.

12 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Probabil fără, erai și mai in forma și mai sanatos și arătai mult mai tanar decat varsta

| Sawarekh explică (pentru sierra1):

Lumea ma face cu 7 ani mai tanar, ce vrei mai bine de atatlaughing)))
Deci tu esti de parere ca masturbarea dauneaza nu?
Daca da, cum?

| sierra1 a răspuns (pentru Sawarekh):

Ia-ți o prietenă!

| AntonIacobescu619 a răspuns:

Daca nu dai poza nu te credem

| Simpatic a răspuns (pentru AntonIacobescu619):

Nici tu nu cred ca arati precum cantareata Antonia... Iacobescu, domnule Anton, ce potrivire de nume cu sotia manelistului veleawinking

| Sawarekh explică (pentru AntonIacobescu619):

Iti dau in privat Facebook-ul meu sa te convigi ca arat bine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu trebuie sa avem nicio parere.
Nu sunt dovezi medicale cum ca masturbarea ar fi daunatoare organismului...

A, facuta in exces... asa si sportul facut in excess e daunator.

| AntonIacobescu619 a răspuns (pentru Simpatic):

Iti dau o pereche de ochelari sa citesti mai clar? poate cateva litere acl sunt cam grele pentru dvs

| Simpatic a răspuns (pentru AntonIacobescu619):

[EDIT] Am si zis ANTON mai sus si apoi ANTONIA, a fost asa o analogie asupra numelui de utilizator, dar cine sa inteleaga?
nu e problema cand voi avea nevoie de ochelari o sa imi cumpar!
Multumesc pentru grija!

| MarianWLF a răspuns:

Nu dauneaza cand nu este facuta in exces, eliberezi hormonul fericirii, cei care afirmau astfel de baliverne nu s-au documentat nici o zi in viata lor, doar au dat informatia din gura in gura ca papagalii.

| AntonIacobescu619 a răspuns (pentru Simpatic):

Ok????

| doctorandus a răspuns (pentru Sawarekh):

Ba, fratioare, si eu practic deseori masturbarea si arat cu zece ani mai tanar decat sunt. Numai barba in mare parte alba ma da de gol. Si stii ceva? Eu sunt chiar bucuros ca arat mai tanar. Mie-mi place.