Poti sa devii cu totul linistita fiindca rezultatul testelor de sarcina indica cat se poate de precis ca in sange si urina NU exista nici macar o urma de hormon de sarcina hCG, fara de cate NU poate supravietui si dezvolta/trai o sarcina instalata in uter. In concluzie este 100% exclusa chiar si posibilitatea de a exista o sarcina cu totul ipotetica. Multa sanatate!
iti misca in burta copilu la 16-18sapt si tu visezi ca esti sapt 31 lol
Du-te la un medic de boli interne sau gastro si vezi ce ai
Mai fa unul sa fii sigura. Ai mancat mult, bogat in carbohidrati sau sare in ultimul timp? Ai intretinut vreun contact sexual neprotejat acum X saptamani?
Nu am mai avut contact sexual din ianuarie. Nu am mancat mult, iar la 22 de saptamani am fost la ginecolog si mi-a facut o ecografie dar fara sa ii spun de ingrijorarea mea. Medicul nu a zis nimic cum ca as fi insarcinata. Nu a zis pentru ca nu sunt sau pentru ca nu s-a vazut daca eu nu i-am zis sa se uite mai atent ca poate sunt? Ce parere aveti? Ar fi depistat sarcina de 22 saptamani la ecograf si fara sa ii zic eu?
Cu siguranta ar fi depistat sarcina. Nu esti insarcinata, dar un control la un gastroenterolog nu ar strica.
Eu zic ca și peste 2 ani tu tot nu o sa îți dai seama dacă ești însărcinată sa nu. Pui întrebarea asta din martie... Cred ca ai o problema grava
Menstruaţie ai? Greţuri ai? Dureri de spate ai? Burta este ca cea a unei gravide? De mişcă ceva in burta etc? N-ai cum să nu îţi fi dat seama dacă esti sau nu, la o sarcină asa avansată. Probabil ai alte probleme de sănătate. Vezi să nai gaze, sau Doamne fereşte, o chestie crescută in abdomen?
Menstruatie am avut in toate lunile mai putin in martie. Si azi trebuia sa imi vina dar nu e niciun semn. Greturi nu am. Dureri de spate cand merg sau stau mult in picioare. Nu stiu daca e ca cea a unei gravide. E o burta umflata insa cand stau pe spate, nu mai e. Si cand stau jos pot sa o "modelez" cum vreau adica nu e tare cand stau jos. In schimb cand stau in picioare e destul de tare. Am simtit unele miscari prin burta acum cateva saptamani dar acum nu mai am. Ce parere aveti?
Fugi totusi la ginecolog si fa un ecograf sa nu ai surprize de vreo tumoase sau altceva. Bafta.