| anka_7094 a întrebat:

Am un baiat in clasa care ma place si m-a sarutat dar eu nu sunt sigura ca il plac va rog sa-mi spuneti ce sa fac

Răspuns Câştigător
| MeMyseIf a răspuns:

Fa ceea ce crezi tu ca e mai bine sa faci tinind cont de toate detaliile(virsta ta/virsta lui/interesele tale la moment si/sau principiile tale morale/daca la moment ai nevoie sa te implici in vreo relatie sau nu.etc.).Fa ceea ce-ti dicteaza creierul si intuitia.Dar mai intii de toate pur si simplu nu fa nimic prea exagerat, analizeaza ce prezinta baiatul si cu timpul vei intelege de ce ai nevoie.Bafta!

6 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Sa stai si sa analizezi putin situatia si sa-ti dai seama daca iti place sau nu de el. Daca iti place de el ii poti spune direct pentru ca te place si el, daca nu iti place atunci ignora-l sau nu-i da importanta.

| Rayyy a răspuns:

Bună!
Şi noi cum putem să te ajutăm? Eu spun că dacă nu eşti sigură de sentimentele tale, nu continua. Vă veţi răni reciproc şi nu veţi ajunge deloc într-o situaţie prea plăcută.

| Adorable a răspuns:

Buna, Anca!
Daca nici tu nu stii daca il placi, cu ce crezi ca te-am puta ajuta noi? Noi nu putem fi omniscienti langa tine si inima ta, insa tu esti tot timpul. Daca il placi, numai tu poti decide!
Pa, pa!

| NoNamess a răspuns:

Anca... esti din scl centrala cumva?

| FirstState a răspuns:

Sa schimbi scoala

| anka_7094 explică:

Va multumesc cred ca o sa stau sa ma gandesc mai bine.o sa va spun curand ce am decisbig grin