anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un coleg la munca pe care il plac, dar nu stiu ce sa fac. In pauze iesim separat deci nu am cum sa vorbesc cu el. Pe drum spre casa mergem cu mașini diferite. Nu am nicio ocazie sa raman cu el. Ce pot sa fac? Am si nr lui, dar ce as putea sa-i zic?

13 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Nimic.Rpagă-te lui Dumnezeu ca să aducă EL in viața ta persoana care EL stie că e potrivită pentru căsătorie.

| MarianWLF a răspuns:

Dar el te place? Ar trebui sa arate un minim de interes mai ales daca aveti numerele voastre de telefon.

| wildthing a răspuns:

In ce context i-ai aflat numarul? El ti l-a dat?

| dullcat a răspuns:

Poti merge la el in pauza, vorbiti si poate ajungeti la o cafea sau chiar sa luati pranzul impreuna.Succes.

| Cristiana019282 a răspuns (pentru wildthing):

Da, el mi l a cerut si am facut schimb de nr, dar nu am vorbit

| Cristiana019282 a răspuns (pentru MarianWLF):

Pai nu prea ne stim foarte bine, nu stiu daca e interesat, eu as vrea sa l cunosc, dar la munca nu prea am timp

| MarianWLF a răspuns (pentru Cristiana019282):

Te inteleg, lucrez in fabrica si stiu cat de greu e mai ales cu toti colegii prin preajma sa ai o conversatie cu el, problema e in felul urmator, ca barbat te poti baga in seama fiind natural sa initiem noi conversatia, ca fata daca el nu initiaza nimic singura solutie e sa faci un compromis sa te bagi tu in seama, cu un mesaj, cu o remarca gen "cand ma scoti la o cafea", daca chiar merita baiatul un astfel de efort, cumva trebuie sa-l faci constient ca il placi, poate el nu realizeaza acest lucru, e foarte foarte rar ca barbati sa fim noi bagati primii in seama, cred ca ar aprecia gestul, gaseste un mod prin care sa ii dai de inteles ca esti atrasa de el, daca e reciproc sigur va depunde si el efort dar daca nu gasesti un pretext sa ii trimiti un mesaj sau sa aveti o conversatie in trecere macar in drum spre masini nu ai cum altcumva, doar din priviri sunt slabe sanse.

Răspuns utilizator avertizat
| Emilian65 a răspuns:

Tu, îl placi dar, el te place?

| wildthing a răspuns (pentru Cristiana019282):

Faptul ca ti-a cerut numarul, ar trebui sa insemne ca e interesat de tine, dar nu inteleg de ce nu te-a sunat inca. Poate crede ca nu-l placi? Cu ce ocazie ti-a cerut numarul si cat timp a trecut de atunci?

| Cristiana019282 a răspuns (pentru wildthing):

Acum 2 săptămâni, a zis doar sa l aiba, daca e ceva, doar suntem colegi

| Cristiana019282 a răspuns (pentru Emilian65):

Pai n am de unde sa stiu laughing

| Ancadorinapascale1993 a răspuns:

Poate e timid?!?
Nu stiu, barbații din secolul asta sunt un pic cam timizi. Trebuie ajutați, un pic cred.
Incearca sa-l suni sa ii ceri parerea de ceva.
Cred ca oricui ii place sa fie,, sfătuitor". Doar putin il ajuti, apoi urmatorul pas il poate face el. Daca nu, inseamna ca nu-i interesat. Dar sa nu intri prea tare in el.
Am facut prostia asta si s-a speriat saracul.
Nu stiu, fă sa fie totul natural. Sa nu se simta ciudat omu'.