anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un iubit de 9 luni. timp in care ne-am mai certat. apoi ne-am impacat si tot asa eu sunt o fire foarte incapatanata si orgolioasa si el e la fel dar la inceput cu mine nu era asa( amandoi zodia taur) dar de la un timp se comporta altfel s-a golanit, a devenit foarte gelos mi impune sa nu vb cu alti baieti etc la inceput chiar ma iubea simnteam asta si trebuie sa recunosc ca nu prea ii dadeam importanta il respingeam mai mult big grin.acum maxim o luna, doua in urma mi-a cerut sa o fac cu el (eu fiind virgina) i-am spus ca nu se poate ptk sunt prea mica (am 13 ani si el 17) bun cu timpul s-a schimbat din ce in ce mai mult a facut unele chestii din cauza caror mi-am pierdut increderea in el acum eu il iubi foarte foarte mult si el spune ca inca ma iubeste dar nu prea mai cred asta si tot bate apropouri ca ar vrea sa o fac cu el cica asta ar fi o dovada de iubire(dar nu mi-a spus ca se v-a desparti de mine daca nu o fac) ce sa mai cred? sau ce sa fac? astept rasp :*

Răspuns Câştigător
| Iulia26 a răspuns:

Baietii sunt adevarati magicieni! F*t si dispar! Sa nu faci prostia sa o faci cu el pentru ca ar aparea riscul unei sarcini si ai ramane cu buza umflata daca pleaca de langa tine dupa ce o faceti (sigur va pleca, doar e baiat). Nu te dezvirgina la o varsta atat de frageda! Iti distrugi copilaria! Mai bine da-i un sut in fund si treci peste! Timpul videca tot, sau iti faci un nou iubit. Te vei atasa de cel nou si il vei uita pe pedofilu ala. Si sa iti alegi prietenul mai aproape de varsta ta, macar 15 ani. Admica, mna, tu 13, el 17... e normal ca in creieru ala e doar s'x. Sper sa imi asculti sfatul si sa il lasi. E pentru binele tau! Chiar daca il iubesti, sigur vei trece peste cu ajutorul prietenilor tai. Te vor ajuta si il vei uita in vreo 3 saptamanihappy Ai grija de tine si nu iti pierde copilaria cu ala!

7 răspunsuri:
| inger02 a răspuns:

Eu as zice sa te cam lasi de el. paraseste-l. el nu te iubeste din cate vad eu eu vrea sa obtina ceva de la tine. adica o partida de sex iar dupa aia iti va spune pa si va pleca. eu zic sa discuti cu el. sa vezi daca vrea sa mai fiti impreuna. impunei si tu niste reguli spune-i sa isi schimbe comportamentul. daca maxim dupa 2 saptamani se comporta ca inainte inseamna ca nu se va schimba niciodata. si chiar daca vei sta cu el. si nu ai vei da ce vrea va pleca la alta. eu zic sa nu iti incepi viata sexuala doar pentru ca vrea el. acest lucru e important si trebuie sa il faci cand esti pregatita atat fizic cat si emotional.:X succes

| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Nu face prostia sa te culci cu el. Barbatii sunt foarte smecheri, ma refer la unii! Stiu cum sa se bage pe sub pielea ta, apoi daca ii spui ca il iubesti, spune :Nu te cred! Demonstreaza-mi! ...Tot tu vei suferi, nu el. Pentru cateva momente de placere, cu siguranta va mai sta o luna, maxim 2 cu tine, ca sa nu bata la ochi, apoi iti va da papucii. Mai ales daca insista atat de tare.Iti mai spun o chestie, daca te iubea, nu avea nici macar curajul sa iti propuna asa ceva.Eu iti spun pentru ca sunt patita, am dat de baieti din astia unul si unul si nu am pus botul! La fel ar trebui sa faci si tu! Chiar daca sunteti de 9 luni impreuna, daca de acum s-a racit si ti-ai pierdut increderea in el, e clar ca si dupa ce vei face acest pas de a te culca cu el, se va termina. Gandeste-te ca ai 13 ani, el este mai mare, a mai avut relatii.Nu pune botul, daca te iubeste, te asteapta! Daca te culci cu el nu este nicio dovada de iubire. Dovada de iubire este atunci cand el iti spune ca te va astepta si chiar o face. Bafta multa

| Rockart a răspuns:

Ăăăă, are 17 ani, iar tu ai doar 13. Trebuia să te aştepţi să-ţi ceară să faci chestia asta. Credea că eşti mică şi uşor de fraierit dar s-a prins că nu e chiar aşa şi acum nu mai are rost să se prefacă.

Desparte-te de el, găseşte-ţi unul de vârsta ta...

| LaLaLaLoveAlex a răspuns (pentru Rockart):

Bravo!

| puisor98 a răspuns (pentru Rockart):

Pai la inceput cand chiar simnteam ca ma iubeste (si eram sigura de acest lucru) el nici macar nu aducea vorba despre asa ceva sau nici macar nu-mi punea mana pe fund sau sa faca alte gesturi golanesti.cu toate k la celelalte fete facea asta dar mie mi-a spus ca nu-mi poate face asa pentru-ca ma iubeste si ma respecta dar acum... face totfelu de gesturi, apropouri (ca ar vrea sa o faca cu mine) etc...ce sa fac? sa-i dau papuci si sa-i arat ca eu char daca am 13 ani nu pun botu la vrajeala lui? pup

| Rockart a răspuns (pentru puisor98):

Ca să îi meargă, mai întâi trebuia să-ţi câştige încrederea, iar fiind îndrăgostită nu i-a trebuit foarte mult să se prefacă. Numai faptul că le punea mâna pe fund altor fete în timp ce era cu tine arată că nu te-a respectat îndeajuns încât să-ţi dea de înţeles că (,) chiar te iubeşte.

Eu spun că ar trebui să te desparţi de el până nu trece de la apropouri la fapte. Baftă!

| doc69 a răspuns:

Fa doar ce simti.iar de parasit te poate parasi oricum oricand ca si tu pe el dealtfel.nu investi sentimente daca nu iti sunt impartasite dragoseta e frumoasa cand iubesti dialoghezi nu iti spargi farfurii in cap