| Bruneta97 a întrebat:

Am un iubit de care m-am despartit, dar ne-am si impacat. Aseara mi-a propus sa facem sex in trei (cu inca o fata). Am acceptat si am facut. Lucrul pe care nu il inteleg este ca in loc sa ma simt umilita, o persoana fara demnitate, ma simt chiar foarte bine. Nu pot sa-mi explic asta. De ce oare?

21 răspunsuri:
| GrungyCacti a răspuns:

Nu inteleg de ce ai acceptat in primul rand. Daca banuiai ca o sa te simti umilita nu era normal sa refuzi?
Totusi, mi se pare groaznic. Nu mai exista nici o conexiune sufleteasca.

| mihai69 a răspuns:

Tentația și incitarea pentru ceva nou și puțin „tabu". În adolescență, aș fi simțit la fel. Cu timpul, poate vei privi lucrurile altfel și e posibil să nu mai faci asta. Sau... cine știe?!?
Oricum - nu cred că e bine să mai faci asta cu un partener în care nu ai încredere deplină. Dacă „se duce vorba", cum te vei simți?

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Daca esti o persoana fara demnitate sau nu, stii doar tu happy
Ce e de explicat? Ti-a placut, asa ca te simti ok. Nu e cazul sa despici firul in 4

| Mihai_Paun_1998 a răspuns:

Atunci cand facem sex,corpul secreta oxitocina, iar aceasta ne face sa ne simtim atrasi unii de altii si iubiti. Acest sentiment poate dura chiar o zi intreaga. Probabil e din cauza acestui hormon, daca nu mai sunt niste cauze, cum ar fi ca: ai acceptat doar pentru prietenul tau sau intr-un coltisor al mintii tale exista asta si ma scuzi daca te-am jignit, dar toti avem asa-zisele fantezii. Bafta si astept fundita daca te-am ajutat!winking

| ywar a răspuns:

Asta spune foarte multe despre ceea ce poti tu ca om. Ori...
asta a fost partida care sa te ajute pe tine sa te descatusezi de "durerea" despartirii. Se numeste in termeni tehnici "sex de despartire" si e menit sa iti hraneasca tie orgoliul ca tu esti inca foarte importanta pentru el desi urmeaza sa rupeti relatia. Stiu o sa spui ca nu am citit (voi v-ati impacat) dar eu iti spun ca mult nu va mai dura aceasta relatie.
Desi ai 18 ani experienta ta de viata e ioc, asa ca sper sa nu te superi pe mine daca iti voi spune ca e o copilarie ceea ce ai facut tu.
Asadar te simti bine pentru ca ti-ai hranit orgoliul ca tu esti importanta (inca) pentru el. Gestul? Nu dezvolt comentariul acum...

| RIze1KDE1LuNA a răspuns:

Normal ca te simti bine cand iesi din banalitati. Nu ai observat cata lume banala e? Daca faci ceva iesit din comun incep toti cretinii si tampitele sa te critice, cand ei nu stiu sa faca decat lucrurile pe care le face toata lumea zi de zi.Viata are un orizont mult mai larg decat cred pocaitii astia lipsiti de pulsul vietii. Te simti bine atunci cand iesi din banal si faci ceva ce nu face oricine.

| Drolja a răspuns:

Pentru că s-a întâmplat în capul tău.

| CuieMoco a răspuns:

Trist.

| corbulalbrosu a răspuns:

Foarte multi dintre noi ne imaginam sau pur si simplu visam uneori dorinta sau sa ne oferim satisfacem anumitor fantezii sexuale mai mult sau mai putin perverse.Este posibil ca tie acest sex in trei ce framanta multe partenere, te-a atras si pe tine acest "Ménage à trois" sau sexul in trei chiar daca este una din cele mai populare fantezii sexuale în randul barbatilor. Nu toate partenerele sunt insa gata sa-si imparta perechea cu o alta femeie, dar intelegerea acestei dorinţe este foarte importanta si in general primul pas spre o relaţie amoroasa mai deschisa. Denota de asemenea ca ai o conceptie de viata destul de libertina fara taboo-uri si alte constrangeri ale moralei crestine.

| Bruneta97 explică (pentru mihai69):

Am incredere in el, este totusi iubitul meu.

| Bruneta97 explică (pentru ywar):

Nu suntem in prag de despartire. Si te rog sa-ti dezvolti comentariul.

| Bruneta97 explică (pentru RIze1KDE1LuNA):

Lumea stie doar sa critice. Asa a fost tot timpul.

| Bruneta97 explică:

Inseamna ca eram beata aseara...sau nu?

| Bruneta97 explică (pentru CuieMoco):

Nu accept raspunsuri monosilabice.

| CristinaSNC a răspuns:

Eu personal nu inteleg de ce ai acceptat! Ok, ati foat despartiti, dupa va impacati si acum iti propune sa faci asta si tu accepti?! Esti de acord sa iti imparti iubitul cu inca una in chiar sub ochii tai, la propriu?!
Ok, poate ai acceptat pentru ca il iubesti si asa ai considerat tu ca ii dovedesti.
Parerea mea e ca pe viitor acesta experienta nu ar mai trebuii repetata! Esti iubita lui sau un obiect intr-o fantezie sexuala?! Nu vreau sa par sfanta, dar nici din punct de vedere religios nu e ok.
A fost o exeprienta, probabil starea ta de bine vine de la faptul ca ai incercat ceva nou si ai "reusit", totusi nu ar trebui sa devina obisnuinta.
Acum eu ti-am dat un sfat, acum tu decizi ce faci, e viata ta happy.

| TrăieşteClipa a răspuns:

3 degete?

| Mayar a răspuns:

Omg... imi vine sa vomit... om lud!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RIze1KDE1LuNA):

De aia majoritatea oamenilor se despart. vorba aia " numa ciorba numa ciorb".

| Lawliet14 a răspuns:

Pentru ca esti o mica c***vulita! laughing Scuza-ne parerea. Mai vii si aici si promovezi asa ceva copiilor! Macar tine-o pentru tine, viitoare mama.

| XAndreeaAndreeaX a răspuns:

Alta chestie care o consideram tabu, cum ar fi daca, incercati si o sa vedeti ce fainewinking

| CuieMoco a răspuns (pentru Bruneta97):

M-ai spart.