Salut eu iti recomand sa te machiezi si sa te parfumezi daca faci asta incearca sa iesiti la un suc si mai stai pe langa el sau cel mai simplu ii zici ca il placi ))
Pai daca ii place de prietena ta, inseamna ca nu mai are rost sa iti bati capul.
Pff... simplu!
Deci, noaptea mergi si o razi p-ia in cap, cheala, sa vezi ca n-o s-o mai placa, si o sa vina la tine! Cel mai simplu, dupa mine )
Pai mai intai zii ca-l placi..asa el se va gandii la tine si poate iti va vedea partile frumoase si poate se va indragostii de tine
Nu exista o reteta anume pentru a face un baiat sa te placa, in plus sa stii caam trecut si eu prin asa ceva, baiatul s-a dovedit un magar si s-a cuplat cu colega mea de banca.
incearca sa retii: daca un baiat e frumos nu inseamna ca e si potrivit pentru tine.
poti incerca sa il cuceresti, dar incearca sa nu fi prea dezamagita daca nu reusesti, nu toti baietii vor observa ce fel de persoana esti tu si cate ai de oferit.fi linistita " cel potrivit " va observa
Adevarul este ca suntem foare buni prieteni practic cel mai bun prieten al meu baiat si el crede la fel. Si avem multe lucruri in comun si nu e chiar atat de pervers.
Missmiriam întreabă: