anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am uneori niste ganduri ca universul lucreaza pentru - mi interzice sexualitatea. Spre exemplu, cumparam produse erotice de la un magazin online si am facut tot felul de paranoi cu curierul, am crezut ca o sa pierd pachetul si ca astfel magazinul ala nu-mi va mai livra niciodata produse erotice, va vorbi cu celelate magazine sa nu-mi livreze nici ele si astfel voi ramane asa. Nu prea pot face sex fara lubrifiant, fara prezervative (uneori), fara unele "echipamente" etc. Ce este de facut?

16 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Da. Ascult-o pe Mafaldoletta22 și vei avea combinația perfectă de ulei+prezervativ din latex care e dizolvat de uleiuri.
În altă ordine de idei, întrebarea ta nu e foarte clară: ce vrei să afli de fapt?

| VoidEternal a răspuns:

De-aia nu mai poate universul de sexualitatea ta.

Also, magazinele online nu sunt o gașcă de fete puse pe bârfă ca să discute între ele când un nebun face figuri la curier. Ce o fi așa de complicat sa primești o comanda nu știu. Daca te știi cu probleme, fa-ti frate comenzi cu livrare in easybox, le plătești inainte sau direct cu cardul la easybox și gata, le ridici când vrei. Ți-am mai zis asta și pe contul vechi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru VoidEternal):

Nu merge cu easy box, plus ca vede prietenul meu comenzile pe card si vede suma (eu pacalindu l la suma ca sa bag bani in buzunarul meu)
Pai daca nu o primesc ce fac? Iese urat? Tot fac scenarii pe tema asta, m-am saturat

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru mihai69):

Cum sa nu mai fac paranoi cu aceste comenzi si sa pot dormi noaptea? Toate astea fara sa mi se interzica sa mai cumpar

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Sexu anal nu merge fara lubrifiant. Tu anume folosesti ulei de nuca de cocos cu al tau partener?

| mihai69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Simplu: curierii habar n-au ce anume ai tu în pachet. Și e interesul lor să-l livreze, nu să-l piardă.
Sau te gândești că ai comandat LEGO.winking

anonim_4396

Da nu e vorba ca ei stiu... ma tot crizez ca daca pierd coletul se intampla nu stiu ce si sunt pedepsit cu asexulitatea absoluta. Si ma crizez, dau adrese false la curier aiurea, dupa tot eu ma stresez sau nu dorm noptile.

Mă tem că ai nevoie de ajutor de la un psiholog calificat, nu de pe TPU.

anonim_4396

Da merg de 3 ani si degeaba...e tot mai rau

| Scarecrown a răspuns:

Lasa-te de meserie. te rugam. sau pleaca in alta tara macar.

Schimbă-l!

anonim_4396

Nu mai sunt primit fara medicatie de altul

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Scarecrown):

Da ce ai cu mine?

| Carbit9669 a răspuns:

Ce produse si echipamente folosesti? Eu am un picamar cam greu si buclucas

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Carbit9669):

Diverse tipuri de prezervative, diverse tipuri de lubrifianti, strap on, dopuri anale, fleshlight, tenga egg uri