| Kim002 a întrebat:

AM URGENT NEVOIE DE SFATUL VOSTRU sad am o problema ...si nu mai inteleg nimic, ultima idee pe care o am, este ca iubitul meu ma insala.
Deci, sa incep cu inceputul asa pe scurt, iubitul meu inainte la fiecare aniversare imi aducea cate un trandafir, ziua aceea era speciala, eram impreuna de dimineata pana seara, simteam ca ma iubeste si simteam ca nu sunt inselata.
Insa, de cand am facut un an, nu mai imi da nici o floare, nu prea ii pasa de cat stam impreuna, la el la lucru sunt fete frumoase cu care vorbeste foarte des ( la lucru, nu pe facebook sau la telefon, din cate stiu), el spune ca am iubeste si ii pasa si alea alea, dar nu stiu ce sa fac...
Ceva sfaturi, va rog?

21 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Aveti deja un an, baiatul s-a pplictisit, perfect normal si logic, sunteti la varsta la care trebuie sa strabateti cat mai multe cearsafuri, nu este timp de pierdut cu relatii

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Ce sacaitoare esti, saracul baiat imi este mila de el

| RAY a răspuns:

La varsta voastra ce sa faca sa te ceara in casatorie e normal asa ceva

| Kim002 explică (pentru RAY):

Nu am zis ca vreau sa ma ceara in casatorie, dar s-a schimbat asa brusc, si nu inteleg de ce.

Apropo, am 18 ani, nu m-am marita acuma pentru nimic in lume laughing

| RAY a răspuns (pentru Kim002):

Poate are pe cap, noi barbati ne retragem in carapace cand avem probleme sa nu te deranjeze nimeni si ne reculegem acolo voi fetele nu intelegi asta, daca spunem avem nevoie de ajutor ne aratam slabiciunea sau poate a dat peste alta

Stii care e chestia, ca mereu l-am ajutat si l-am vazut terminat psihic din cauza stresului si l-am ajutat sa treaca peste si inca il ajut ( e strat la lucru), deci daca imi spune ca are nevoie de ajutor nu il consider slab, fiecare om are momente bune si rele, si e normal sa aiba nevoie de ajutor, dar nu mai vreau sa fie asa distant...

| corbulalbrosu a răspuns:

Eu pot sa-ti transmit doar un singur sfat. Incearca sa scapi de PARANOIA.

| mihai69 a răspuns:

Get a (real) life!

| Kim002 explică (pentru mihai69):

Pe bune? Get a real life? Bai aomule eu am o problema si tu ce faci? Iti arde de glume?
Cum ar fi ca iubita ta sa iti arate ca te iubeste la nebunie si dupa ce faceti 1 an sa nu ii mai pese de tine? Ai fii linistit? Eu cred ca nu. (Un mic sfat) : daca nu poti ajuta oamenii, mai bine stai in banca ta.

| mihai69 a răspuns (pentru Kim002):

Nu, nu de glume îmi arde. Dar decât să-l stresezi, mai bine îți vezi de viață și te pui pe tine pe primul plan. Dacă chiar are sentimente pentru tine, va „reveni" la vremurile mai bune. Dacă nu, sau dacă „s-a răcit" (chiar nu contează motivul), mergi cu capul sus mai departe. Lumea nu se termină cu un bărbat! nici măcar după 20 de ani de relație, crede-mă!

| Kim002 explică (pentru mihai69):

Uite raspuns de asta asteptam!
Acum chiar m-ai ajutat. De ce nu ai scris la fel de la inceput?

| mihai69 a răspuns (pentru Kim002):

E același răspunswinking - doar că a doua oară am mai elaborat puțin. Nu-i vina mea că nu te-ai prins de la-nceput!
happy
Baftă!

| peperonies a răspuns (pentru Kim002):

Ai fi*

| neutrino a răspuns:

Intelege-l si pe el, are cheltuieli multe cu atatea colege frumoase.

| Doub a răspuns:

Nu ai o dovadă evidentă că te înşală şi totuşi crezi că o face.
Unde e încrederea aia care se presupune că ar trebui să existe într-o relaţie?

| Kim002 explică (pentru Doub):

Am avut incredere in el, pana in momentul in care am vazut ca s-a schimbat.

| Lawliet14 a răspuns:

Dar tu faci ceva pentru ca el sa fie mai atras de tine? Il "servesti" cu afectiune, caldura si iubire? Sau l-ai intrebat macar daca nu-l doare ceva? Ce fel de relatie aveti voi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau s-a plictisit, relatiile se plafoneaza, a obtinut ce avea de obtinut de la tine. Abia dupa cativa ani incepi sa realizezi ce fel de om ai langa tine, cand inceteaza sa mai incerce sa para ceea ce nu este. Sau s-a plictisit si te si insala. Sau trece printr-o perioada mai ciudata si nu ii arde de dramele tale...

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Cam asa va arata relatia ta pe viitor.Sunteti in pragul in care unu din voi e cam obisnuit prea mult cu celalat si nu faceti lucruri noi, bla, bla.Nu te inseala, doar ca nu mai e atras de tine

| MrLucas a răspuns:

Am trecut prin ceva asemanator de 2 ori, odata eu m-am schimbat brusc, odata partenera, oricum in ambele cazuri relatiile s-au terminat la scurt timp dupa.O asemenea schimbare nu poate insemna decat un lucru: si-a pierdut interesul, si aici obisnuinta poate fi unele dintre putinele lucruri care il mai tine langa tine.