Eu pot sa-ti transmit doar un singur sfat. Incearca sa scapi de PARANOIA.
Pe bune? Get a real life? Bai aomule eu am o problema si tu ce faci? Iti arde de glume?
Cum ar fi ca iubita ta sa iti arate ca te iubeste la nebunie si dupa ce faceti 1 an sa nu ii mai pese de tine? Ai fii linistit? Eu cred ca nu. (Un mic sfat) : daca nu poti ajuta oamenii, mai bine stai in banca ta.
Stii care e chestia, ca mereu l-am ajutat si l-am vazut terminat psihic din cauza stresului si l-am ajutat sa treaca peste si inca il ajut ( e strat la lucru), deci daca imi spune ca are nevoie de ajutor nu il consider slab, fiecare om are momente bune si rele, si e normal sa aiba nevoie de ajutor, dar nu mai vreau sa fie asa distant...
Nu, nu de glume îmi arde. Dar decât să-l stresezi, mai bine îți vezi de viață și te pui pe tine pe primul plan. Dacă chiar are sentimente pentru tine, va „reveni" la vremurile mai bune. Dacă nu, sau dacă „s-a răcit" (chiar nu contează motivul), mergi cu capul sus mai departe. Lumea nu se termină cu un bărbat! nici măcar după 20 de ani de relație, crede-mă!
Nu ai o dovadă evidentă că te înşală şi totuşi crezi că o face.
Unde e încrederea aia care se presupune că ar trebui să existe într-o relaţie?
Aveti deja un an, baiatul s-a pplictisit, perfect normal si logic, sunteti la varsta la care trebuie sa strabateti cat mai multe cearsafuri, nu este timp de pierdut cu relatii
Dar tu faci ceva pentru ca el sa fie mai atras de tine? Il "servesti" cu afectiune, caldura si iubire? Sau l-ai intrebat macar daca nu-l doare ceva? Ce fel de relatie aveti voi?
Cam asa va arata relatia ta pe viitor.Sunteti in pragul in care unu din voi e cam obisnuit prea mult cu celalat si nu faceti lucruri noi, bla, bla.Nu te inseala, doar ca nu mai e atras de tine
Am trecut prin ceva asemanator de 2 ori, odata eu m-am schimbat brusc, odata partenera, oricum in ambele cazuri relatiile s-au terminat la scurt timp dupa.O asemenea schimbare nu poate insemna decat un lucru: si-a pierdut interesul, si aici obisnuinta poate fi unele dintre putinele lucruri care il mai tine langa tine.
Sau s-a plictisit, relatiile se plafoneaza, a obtinut ce avea de obtinut de la tine. Abia dupa cativa ani incepi sa realizezi ce fel de om ai langa tine, cand inceteaza sa mai incerce sa para ceea ce nu este. Sau s-a plictisit si te si insala. Sau trece printr-o perioada mai ciudata si nu ii arde de dramele tale...