Vlad, nu cred ca la 12 ani ar trebui sa-ti pui probela asa de serios. Adica nu te supara pe mine, dar trebuie sa fiti putin mai maturi ca sa aveti o relatie. Poarta-te normal, fiti prieteni. Poate dupa un timp o sa puteti fi si mai mult. Ai putea sa petreci timp cu ea si cu prietenii tai, adica sa iesiti mai multi. Poate si cu prieteni de-ai ei, i-ar fi mai usor. asta in cazul in care baietii din gasca n-ar spune "Vlad o place pe fata aia, la la la!". Te-ar pune intr-o situatie jenanta si nu cred ca vrei asta. Mai mergi pe la patinoar, poate o mai intalnesti si va imprieteniti mai bine! Are id de mess? Sa o intrebi. Pentru tineri e mai simplu sa vorbeasca din fata calculatorului, au mai mult curaj. Cam atat, sper ca ti-am fost de folos. Mult noroc!
Dar de ce sa nu afle?
ah, 12 ani? la naiba, de ce m-am mai strofocat eu sa-ti raspund? mai bine nu-ti spuneai varsta...
Pai nu stiu sigur ce ie dar cred ca totusi te place si iti unrez bafta in continuare
Nu avem de unde sa stim daca fata respectiva te place... Daca vrei sa nu afle ca o placi, nu-i spune. Daca sunteti prieteni, abordeaz-o ca pe un prieten.