| VrRos05 a întrebat:

Am văzut un băiat stătea cu capul pe umărul unei fete.
Și tot fetele sunt cele care spun că nu s-ar uita la "fătălăi", dar în relație ii accepta fără să își dea seama.
Nu femeia e cea care trebuie sa pună capul or umărul bărbatului?

12 răspunsuri:
| vlllaaddd a răspuns:

Ambii pot pune capul pe umar, nu e o regula cine trebuie sa puna si cine nu

Răspuns utilizator avertizat
| Hyperion7 a răspuns:

Adică fa-ma sa înțeleg,tu cum vezi bărbatul? Ca bruta aia care sta prin junglă și vânează?
Hello baitu'! Suntem în secolul xxi.
Faptul că un om face gesturi tandre fata de o persoană,asta nu înseamnă că e un caracter slab, fătălău.
S-au dus mentalitățile alea învechite când bărbatul era șăfu',iar femeia fabrica de copii.
Acum există și chipurile romantism,tandrețe,afecțiune pe care fiecare și-o expune în diferite moduri,iar situația pe care tu o descrii e un exemplu de afecțiune.
Nu trebuie sa judeci după prejudecăți sau preconcepții.
Eu inca mai aud preconcepții că femeia la cratiță,bărbatul la vânat,nu animale,ci femei happy
Adică ok,fiecare face ce crede,dar totuși,cu ce încurcă daca ai niste skill-uri de gospodină? Te descurci când ești în situații limită,de exemplu.
Tu probabil judeci in maniera asta fiindcă probabil părinții tăi te-au tratat destul de ciudat sau au fost indisponibili cu tine, iar latura emotivă, afectivă pur și simplu nu exista la tine.
Daca ai traume de gen, nu strica sa te duci la psiholog.
Până nu treci peste ele, n-o sa reușești să-ți faci vreo relație.
Sincer îți zic și fără nicio răutate.

| VrRos05 explică (pentru Hyperion7):

Da,dar sunt unele gesturi pe care bărbatul nu îl face față de femei

De exemplu ți s-ar părea normal să stea un bărbat în brate la o femeie?

| Hyperion7 a răspuns (pentru VrRos05):

In ziua de azi exista relații între homosexuali, droguri, iubire oarbă pe bani, prostituția
Daca ți se par ție morale și normale aceste lucruri, sunt și eu de acord cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare rau, dar nu vad care este problema. Si nu, nu femeia "trebuie" sa "puna capul" pe umarul barbatului si sa se astepte sa o intretina si sa ii rezolve toate problemele, ca doar nu e de fier. Aparent si voi aveti sentimente fata de o persoana si vreti sa ii aratati asta cumva, nu-i asa? Cum altfel daca nu prin gesturi de genul asta? Daca nu intelegi asta imi pare rau dar du-te urgent la psiholog si descarca-te acolo, nu pe TPU cu intrebari si raspunsuri misogine.

| Marius22222222222 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu sincer sa fiu cat am fost cu fosta dimineața mă trezeam să îmi dea pup de buna dimineața când pleca la munca pe urma mă uitam la geam și ne făceam cu mâna până dispărea din peisaj

| dullcat a răspuns:

Nu, ambii pot face acest gest fara nicio problema.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Am văzut și eu ca le ar plăcea fatalaii. Foarte bizar…

| Freya1 a răspuns:

Dacă un bărbat pune capul pe umărul unei femei nu e fătălău. Fatalau e atunci când sta după fusta mamei, se teme și de umbra lui, așteaptă sa îl întrețină cineva pana la adânci bătrâneți, se plânge continu de rahaturi nesemnificative etc.

Nu, nu e obligatoriu ca doar ea sa stea cu capul pe umărul lui.

| sweetys a răspuns:

Intai trebuie sa iti definesti care sunt gesturile care te incadreaza la categoria fatalau si care sunt gesturile care se incadreaza la iubire si/sau afectiune. Si iti cei raspunde singur la intrebare

| haileewatson a răspuns:

Problema e doar in capul tau. Vorbesti prostii