| MeGustaaaaa a întrebat:

Am vazut un filmulet ce mi-a dat ceva dubii, sunt multe dovezi si Maiashii, NASA si Nostradamus au spus despre sfarsitul lumii din 21 12 2012. Vreau sa aflu parerea voastra din urmatoarele:
1.Credeti?
2. Ce ati face vazand ca vine meteoritul catre voi?
3.Ati vrea sa vina?
4. Ce parere aveti despre sfarsitul lumii?
A bagat multa spaima in mine si in verisorul meu deci iata clipul http://www.youtube.com/watch?v=m-ZG2nyUXiY si sper sa imi dati ceva explicit. Oricum daca sunt atatea dovezi e la sigur.Va rog dati multe raspunsuri sa am ce citii si ce crede.Scuze de categorie dar am nevoie de raspunsuri urgente.

5 răspunsuri:
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

1)Sincer eu nu cred, mereu spun astia ca vine Apocalipsa!
2)Nu vine laughing
3)Nu,mai am de trait maaa, vreau sa ajung la 18 ani laughing
4)Nu cred, in 2000, dupa cum stim trebuia sa vina Apocalipsa,si? s-a intamplat ceva? Raspunsul este: NUU si NUU!
Adevarul e ca filmul te inspaimanta,iti dau dreptate,dar nu, nu va veni, stai linistita!

| zuzu a răspuns:

Nu cred! Si nu cred ca are sens sa mai raspund la urmatoarele intrebari'laughing. Nu cred in lucrurile de genu' happy

| AndreyG a răspuns:

1.Categoric NU
2.As face cu mana
3.De ce nu?
4. Sfarsitul va veni cand va veni.Nu poti prezice data exacta cand va veni(asta e o prostie, sa-ti zica cineva ca maine vine sfarsitul si tu sa ii crezi).E la fel ca in viata de zi cu zi. tuturor ne vine sfarsitul la un moment dat, insa n-avem cum sa stim cand vine.Gandeste pozitiv. daca ar veni sfarsitul lumii, ne-ar astepta probabil o viata mai buna dincolo.

| ILoveMoon a răspuns:

1.NU cred
2.as bea un suc
3.intr-un fel da intr-un fel nu
4. sfarsitul lumii nimeni nul stie daca vine vorba de asta nici profeti nici oameni de stiinta ei speculeaza si asa a fost si acum 2 mileni ziceau ca vine sfarsitul si acum e la fel...
si in legatura cu videoclipul au mare imaginatie cei care lau facut! si nu mai crede in toate prostile care le zic majoritatea bft!

| mutulica2 a răspuns:

1. nu cred ca o sa vina
2. Probabil ca as muri de frica inainte sa loveasca planeta
3. Logic ca nu. oricum numai Dumnezeu stie daca vine si cand vine sfarsitul lumii
4. Sfarsitul lumii probabil va insemna inceputul unei alte era.
Nu`ti fa griji sfarsitul lumii nu vine cand vor mayasii sau cand vrea nasa. vine cand vrea Dumnezeu