1. e bine ca il visezi . de fapt e frumos sa ai vise cu baiatul pe care il iubesti
2. e posibil sa te placa, dar daca are prietena nu prea ai ce sa faci decat sa astepti ...bafta :*:*:*
Da...voi astepta
pentru el merita sa astept :X
dar semnifica ceva faptul ca l-am visat?
stiu,a fost un vis superb,as mai vrea sa mai fie
nu ma laud,dar ma plac fff multi baieti,imi dau seama dupa mai multe lucruri, plus ca sunt si adulti care-mi zic ca sunt f frumoasa, ca am trasaturi fff frumoase
Asa si trebuie. E foarte bine ca sunt mai multi baieti care te plac, pentru ca ai de unde alege.:X.Nu stiu ce semnifica faptul ca l-ai visat. poate ca te gandesti prea mult la el nu stiu.:X:X bafta in continuare si fi mai increzatoare!
1.Nu stiu 2. Te place si ar trebui sa ii zici daca vrea sa fie cu tine si o sa raspunda da iti zic pentru ca sunt tot baiat si sa te saruti cu el dupa ce zice da, da bine si o sa te placa mai mult
Aha,multumesc frumos nu pot sa ii zic ca vreau sa fiu cu el,pentru ca are prietena...dar vad ca se tot cearta si se tot impaca,acum nu cred ca sunt in relatii f bune, deci mai trebuie sa stept, totusi
Aha,multumesc frumos nu pot sa ii zic ca vreau sa fiu cu el,pentru ca are prietena...dar vad ca se tot cearta si se tot impaca,acum nu cred ca sunt in relatii f bune, deci mai trebuie sa astept, totusi