| Anna8812 a întrebat:

Am vorbit cu mama mea biologica și am întrebat-o dacă e adevărat ca am fost violată și mi-a zis ca da Eu știam sigur ca am fost violată însă nu știu dacă mi-a rupt Himenu Când am făcut sex cu prietenul meu a durut puțin Se poate sa fi fost himenul Nu știu dacă la alte fete poate durea puțin foarte puțin cum a fost la mine

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Teo regulat ala si cu acordul tau ai fost violata

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca ai fost violata in copilarie, in acel caz se poate presupune ca in mod aproape sigur himenul ''pasaricii'' tale a fost rupt si distrus in urma acelei penetrari fortate a vaginului tau. Dar este necesar si trebuie precizat ca indiferent in ce mod si cat de tare a fost afectata starea ''pasaricii'' tale in mod real in urma acelui viol, pentru informarea ta corecta trebuie sa stii si de asemenea sa si intelegi urmatoarele. In primul rand sa stii ca durerea care apare si exista in timpul dezvirginatii NU are nicio legatura cu existenta sau lipsa himenului in acest moment. Himenul este de fapt o membrana/o pielita, care in marea majoritate a cazurilor este foarte subtire si in momentul in care este rupta complet sau doar partial in urma apasarii exercitate asupra ei de catre glandul penisului, apare o sangerare cat si o durere, insa acea durere este atat de mica si de slaba si fiindca este si scurta de doar 2-3 secunde de cele mai multe ori trece neobservata.
Durerea foarte mare din timpul dezvirginarii apare din clipa in care penisul este introdus fortat in vagin si durere se mentine pe intreaga durata a sexului de dezvirginare, ba chiar se si intensifica din ce in ce mai mult daca dezvirginarea devine mai lunga de 2-3 minute. Durerea resimtita pe intreaga perioada cat tine sexului de dezvirginare, durere care se manifesta la fel de tare si in timpul urmatoarelor circa 3-5 acte sexuale, apare ca urmare a intinderii peste limita de alungire a fibrelor musculare existente in muschii vaginului. Durerea scade treptata de la un sex la urmatorul fiindca diametrul canalului vaginal (adica al lumenului) creste treptat de la cei 6-8 mm diametru initial, la un diametru de circa 25 - 30 mm dupa ce au fost intretinute mai multe de 5 -7 acte sexuale.