Uite care e treba,baiatului ii place de tine dar e foarte timit si de asta incearca lucruri mai suptile se uita la tine zambeste, asa procedez si eu, de ce a reactionat asa? cred ca a ramas uimit cand iai scris si la scoala tia raspuns repede.dar ce ti-a spus?
Pai mi-am dat seama ca vorbea numai cu mine fiindca imi raspundea foarte repede daca il intrebam ceva. Dupa ce am vazut ca nu raspunde l-am intrebat daca si-a luat noul orar pentru ziua de luni si a spus ca nu. Inainte de a-i trimite vorbeam despre RObotzi si glumeam.
Ceea ce ma uimeste e ca nu pare a fi un baiat timid, vorbeste foarte relaxat cu toti profesorii, colegii, prietenii si e foarte glumet ba chiar indraznet
Poate nu e pregatit pentru o prietena inca nu e hotrat daca te vrea sau nu. lasa-l sa se gandeasca is sa te caute el.
Nu sunt de acord cu celelalte raspunsuri.De ce sa te caute el? Poate baiatul e mai timid de fel. Poti face si tu primul pas.I-ati inima in dinti si daca nu ai tupeu fata in fata zi-i pe mess daca te place, daca simte ceva pentru tine. Spune-i ce simti si tu pentru el, intr-un cuvant vorbiti.
Bafta!
Poate este mai timid.De obicei baietilor le e mai greu sa-si arate sentimentele asa de repede. Poate s-a simtit stanjenit sau uimit de faptul ca si tu ai putea sa-l placi. Daca si tu il placi, ii poti arata asta incercand sa-i dai mai mult curaj sa faca el primul pas. Bafta!
Nu stiu daca stiti dar fata face mereu primul pas,cand ii da baiatului acceptului ca se poate da la ea, e o c hestie pe care o facein subconsient, am citit intr-o carte de psohologie
Nu trebuie sa faci nimic, daca chiar te place el va face primul pas, tu porsisimplu vorbeste cu el in continuare dulce si frumos... sper ca am ajutat...bafta
Daca spui ca vorbea repede,de obicei un baiat vorbeste repede ca sa scape mai repede cred ca e foarte timid si nu vrea sa-l vada nimeni langa o fata, iti spun eu e foarte timid, cateodata cea ce pare nu e adevarat.
Posibil. Vorbea repede doar pe mess. Si imediat ce am intrat pe messenger a inceput el sa vorbeasca cu mine
Cred ca atunci si prins putin curaj
Mersi de fundita. felicitari cu acel baiat
linarkfts întreabă: