Si de ce te grabesti? teama aia care o simti nu-ti spune nimic? si anume faptul ca nu esti pregatita pentru asa ceva!
cine a hotarat? tu? sau partenerul care nu te mai poate astepta vreo 2-3ani?
Eu m-am hotarat. El nu a incercat in nici un fel sa ma convinga. Sunt impreuna cu el de ceva timp si simt ca vreau sa o fac dar mi-e frica
Oricum ar fi te doare prima data, e normal sa iti fie teama.
Daca ai incredere in el si ti la el teama va disparea, oricum, in societatea noastra nu prea mai conteaza aspectul virginitatii la casatorie, in relatii etc.
Conteaza sa fi desteapta, independenta, cu atitudine si sa ai incredere in tine.
P.S. Peekabow, tu discutii cu mama ta relatiile tale sexuale?
Bună!
Frica nu rezolvă nimic, frica le *** pe toate
Ceva îmi spune că habar-nai nimic despre viaţa sexuală. Documentează-te înainte de a face acest pas oricâtă încredere ai avea în prietenul tău şi oricâte asigurări ţi-ar fi făcut.
O zi bună!
Mai asteapta fata macar un an si vorbeste cu mama ta, daca tu crezi ca ea zice " NU " pentru ca iti vrea raul atunci nu gandesti bine. Da ti frica, inca nu esti pregatita. asta e raspunsul meu, tu insa faci ce vrei.
Fa draga ce vrei cu pasarica ta, a doar e a ta .....si oricum poti sa faci preludiul si prenetarea fara prezervativ(daca prietenul tau stie sa se controleze) si apoi si-l pune dupa! asa ramai si tu,, ud,,... daca nu, ia o sticla cu apa si mai udate din cand in cand ))))
Dar de ce te grabesti asa? Sa stii ca nu e chiar ce vezi prin filme. Sexul implica si multa bataie de cap. Trebuie sa ai grija sa te protejezi, poti lua BTS-uri, stai cu frica in fiecare luna pana-ti vine menstruatia si daca ramai insarcinata, trebuie sa faci avort, lucru care nu-i tocmai placut. Ca sa nu mai spun, ca daca nu-ti cunosti bine corpul, n-o sa-ti placa deloc. Una e sa te saruti si sa te mangai cu un baiat, alta e sa intretii relatii sexuale. Pentru el poate fi excitant, dar tu s-ar putea sa ai o dezamagire. unele femei ajung la orgasm (in timpul actului) abia dupa ani de zile, de la inceperea vietii sexuale.
Incearca sa folositi lubrifiant. Prima data probabil o sa te doara, insa cu timpul, daca ai incredere in el si va obisnuiti o sa fie ok. Trebuie doar sa incerci sa te relaxezi.