La varsta ta ar trebui sa te preocupe scoala nu baieti.In clasa a 6-a ce te astepti de la ei? Sunt inca copii la fel ca si tine.Bafta.Cel mai bine ar fi sa nu pui la suflet ce zic ei.
Little,chiar nu conteaza ce spun ei..Ai tot timpul din lume sa ii faci sa regrete ceea ce au spus.Acum vezi-ti de viata si fii fericita, esti clasa a 6-a, nu cred car trebui sa te ingrijorezi ca nu esti atragatoare pentru baieti. Daca va fi sa apara acel cineva, va aparea si fara sa fii considerata Miss Univers.
Daca tu te simti bine in pielea ta, parerea celorlati conteza mai putin, mai ales daca sunt si hater-i!
Peace!
In a 6-a, note de 9, esti proasta....si din cate te descrii mai sus esti si urata
. Fata, vezi-ti de copilarie, si lasa ca de baieti o sa ai parte, in viitor, de o sa te saturi, daca o sa stii cum sa ii atragi. Deci esti mica, nu esti matura, si nici prieteni si colegi tai nu sunt. Astea sunt copilarii, care cred ca se intample frecvent la varsta ta.
Eu cred ca s-au mai maturizat si le e rusine sa mai recunoasca, ca te plac.Asa mi s-a intamplat si mie!