| Alex955 a întrebat:

Apelez la răspunsul vostru deoarece sunt foarte stresat și eu și prietena, duminică trecuta adică (3 februarie) am făcut sex pana la prima ejaculare am folosit prezervativ, la următoarele 2 ejaculări a fost fara prezervativ însă nu am terminat înăuntru ei, nu este în perioada fertila zice ea, ciclurile ei spune ca sunt 2 regulate și al 3 schimbător deci ciclul ei a apărut pe 23 ianuarie și a încetat pe 28 ianuarie.In următoarea zi după act, adică luni, am cumpărat 2 teste de sarcina, unul l-a făcut în ziua respectiva a ieșit negativ unul îl va face luni adică după 8 zile de la intamplare. Ciclul următor abia pe 23 ar trebui sa ii vina. Voi ce părere aveți este însărcinată? Fără răspunsuri la mișto va rog mult.

Răspuns Câştigător
| Amely21 a răspuns:

Bună. Eu zic sa stați liniștiți, că nu este. Din moment ce ai ejaculat în afară, sunt foarte mici șansele. Și daca mai luăm în considerare ca nu este in perioada fertilă, șansele scad considerabil.
Oricum, întotdeauna cel mai bine este să vă protejați. Sa mai facă testul saptamana viitoare, si dacă iese negativ, atunci cu siguranță nu este.winking
Numai bine!

3 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca nu era in perioada fertila nu poate sa fie gravida.

| Alex955 explică:

Mulțumesc de răspunsuri

| Amely21 a răspuns (pentru Alex955):

Da, stati liniștiti. Nu are cum sa ramana daca nu ați facut sex vaginal. Șanse 0, 001 %.
Numai bine!winking