| popmirgea1999 a întrebat:

Ar putea cuceri un baiat timid o fata?(cu ce?)mai ales daca acel baiat nu prea iese in oras, cluburi, etcc etcce tcc

10 răspunsuri:
| Amelya02 a răspuns:

Cu inteligenta, amuzamentul, politetea happy

| Gumitzza5 a răspuns:

Pai. cu personalitatea, ar putea sa-i zica cuvinte frumoase, sa o faca fericita. Sa incerce sa se dea pe langa ea, sa fie buni prietenismug

| MasterYoda a răspuns:

Cu cardul. dar d-alea iti trebuie tie?

| Hash001 a răspuns (pentru MasterYoda):

Pentru toate celelalte avem MasterCard.

| adrykiba a răspuns:

Sigur ca poate.pentru inceput sa ii fie un prieten adevarat.Sa o sustina cand are nevoie, sa o asculte cand are nevoie de cineva cu cine sa vorbeasca, sa ii dea sfaturi, sa o complimenteze si sa ii fie mereu alaturi indiferent de situatii.Asa ii va cucerii inima usor usor.eu stiu foarte bine ca asa m-am indragostit eu de prietenul meu.Nu trebuie sa iesi in cluburi, unelor fete le plac baietii la locul lor nu bagabonzi.bafta

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Acum toate fetele o să se dea că le place comportamentul și mentalitatea dar le surâde când un tip șmecher se dă pe lângă ele.

| adrykiba a răspuns (pentru TheBirdOfTheHermes):

Dar si baietii care cauta fete cuminti le surade cand se da vreo panarama le ei

| Hash001 a răspuns:

Nu e pentru bautori de "votca" ca tine.

| naitreaba a răspuns:

Daca nu iesi prin oras, cluburi nu este o problema. Insa cu timiditatea las-o mai usor.

Acum sa-ti raspund la intrebare. Da, ar putea s-o cucereasca, in primul rand prin aspect, in al doilea rand prin comportanemtul cu cei din jur, apoi prin comportamentul fata de ea, daca o cunosti bine.

| TeddyTODWingsOfAsh a răspuns:

Ar fi o posibilitatea sa o cuceresti cu personalitatea ta, incearca sa fii tu insuti si atunci cand esti afara din casa, incearca sa fii amuzant, un pic serios si dragut cu ea de exemplu: iesi cu ea la o cafea sau intr-un parca mai invita 2 prieteni ii spui si ei sa isi invite tot 2 si tu sa incerci sa faci conversatie cu ea...totul se rezolva prin comunicare crede-ma