Pai. cu personalitatea, ar putea sa-i zica cuvinte frumoase, sa o faca fericita. Sa incerce sa se dea pe langa ea, sa fie buni prieteni
Pentru toate celelalte avem MasterCard.
Sigur ca poate.pentru inceput sa ii fie un prieten adevarat.Sa o sustina cand are nevoie, sa o asculte cand are nevoie de cineva cu cine sa vorbeasca, sa ii dea sfaturi, sa o complimenteze si sa ii fie mereu alaturi indiferent de situatii.Asa ii va cucerii inima usor usor.eu stiu foarte bine ca asa m-am indragostit eu de prietenul meu.Nu trebuie sa iesi in cluburi, unelor fete le plac baietii la locul lor nu bagabonzi.bafta
Acum toate fetele o să se dea că le place comportamentul și mentalitatea dar le surâde când un tip șmecher se dă pe lângă ele.
Dar si baietii care cauta fete cuminti le surade cand se da vreo panarama le ei
Daca nu iesi prin oras, cluburi nu este o problema. Insa cu timiditatea las-o mai usor.
Acum sa-ti raspund la intrebare. Da, ar putea s-o cucereasca, in primul rand prin aspect, in al doilea rand prin comportanemtul cu cei din jur, apoi prin comportamentul fata de ea, daca o cunosti bine.
Ar fi o posibilitatea sa o cuceresti cu personalitatea ta, incearca sa fii tu insuti si atunci cand esti afara din casa, incearca sa fii amuzant, un pic serios si dragut cu ea de exemplu: iesi cu ea la o cafea sau intr-un parca mai invita 2 prieteni ii spui si ei sa isi invite tot 2 si tu sa incerci sa faci conversatie cu ea...totul se rezolva prin comunicare crede-ma
linarkfts întreabă: